to tylko Crysis 3 będzie mógł pobić tą grę ;D chyba trzeba będzie sobie nowe PC sprawić specjlanie pod ten tytuł bo zapewne zmiażdży system jak 2033
no hitem nie to prawda, na pewno sukcesu jedynki nie powtórzy ale benchmark się szykuje większy niż Last Light
Podobno wymagania nie będą zbyt wysokie. Ja w każdym razie nie przejmuję się wymaganiami, bardziej martwię się o datę premiery, która podobno ma być (znowu) przesunięta.
skąd takie info? spowodowane to jest przejęciem teamu odpowiedzialnego za last light przez innego wydawcę?
Nie tylko tym. Niektóre zagraniczne sklepy ( Gamestop, Walmart) przesunęły datę sprzedaży Metra na ostatni kwartał tego roku. Ale od pewnego czasu nie ma żadnych oficjalnych informacji o grze, więc wszystko może się wydarzyć. Myślę że do marca wszystko się wyjaśni.
Wymagania na poziomie Crysis 3 ale przynajmniej tutaj jest na + bo nie wymaga Dx 11 jak produkcja Crytec :P
Grę mam , grafika gorsza od każdego z Crysisów, więc nie wiem co się ludzie tak jarają, poza tym gra bardzo liniowa, szkoda nastawiałem się na chociaż częściowo otwarty świat, a tu qpa...
A na jakich ustawieniach grałeś? ja mam max i grafa jest trochę lepsza niż w Crysis 2. A efekty cząsteczkowe wody są bardzo dobre, nawet powiedziałbym fotorealistyczne.
Stylistyką i designem gry to Metro absolutnie nic nie przebiję w tym roku jestem przekonany - dzięki temu klimat tak gęsty że można siekiera kroić.