PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614511}
8,1 7,4 tys. ocen
8,1 10 1 7404
Metro: Last Light
powrót do forum gry Metro: Last Light

to tylko Crysis 3 będzie mógł pobić tą grę ;D chyba trzeba będzie sobie nowe PC sprawić specjlanie pod ten tytuł bo zapewne zmiażdży system jak 2033

ocenił(a) grę na 7
peeszet

Może i tak ale Crysis 3 nie będzie hitem...

ocenił(a) grę na 9
elosidzej

no hitem nie to prawda, na pewno sukcesu jedynki nie powtórzy ale benchmark się szykuje większy niż Last Light

ocenił(a) grę na 7
peeszet

Podobno wymagania nie będą zbyt wysokie. Ja w każdym razie nie przejmuję się wymaganiami, bardziej martwię się o datę premiery, która podobno ma być (znowu) przesunięta.

ocenił(a) grę na 9
plesniak11

skąd takie info? spowodowane to jest przejęciem teamu odpowiedzialnego za last light przez innego wydawcę?

ocenił(a) grę na 7
peeszet

Nie tylko tym. Niektóre zagraniczne sklepy ( Gamestop, Walmart) przesunęły datę sprzedaży Metra na ostatni kwartał tego roku. Ale od pewnego czasu nie ma żadnych oficjalnych informacji o grze, więc wszystko może się wydarzyć. Myślę że do marca wszystko się wyjaśni.

ocenił(a) grę na 9
plesniak11

Wymagania na poziomie Crysis 3 ale przynajmniej tutaj jest na + bo nie wymaga Dx 11 jak produkcja Crytec :P

ocenił(a) grę na 6
peeszet

Grę mam , grafika gorsza od każdego z Crysisów, więc nie wiem co się ludzie tak jarają, poza tym gra bardzo liniowa, szkoda nastawiałem się na chociaż częściowo otwarty świat, a tu qpa...

ocenił(a) grę na 8
vega1337

A na jakich ustawieniach grałeś? ja mam max i grafa jest trochę lepsza niż w Crysis 2. A efekty cząsteczkowe wody są bardzo dobre, nawet powiedziałbym fotorealistyczne.

ocenił(a) grę na 6
ggrzechu15

na max również, 1920x1080

peeszet

Jeśli już chodzi o wizualia to od teksturek ważniejsza jest stylistyka i desing .

ocenił(a) grę na 9
ENDmOstER

Stylistyką i designem gry to Metro absolutnie nic nie przebiję w tym roku jestem przekonany - dzięki temu klimat tak gęsty że można siekiera kroić.

f67

BioShock przebił ;p

ocenił(a) grę na 5
ENDmOstER

Design miałeś an myśli...

STAMiNA

Tak przepraszam za literówkę .

ocenił(a) grę na 9
peeszet

Na sprzęcie AMD x2 250 3.3 GT520 i 4gb RAM śmiga na high z 0.5 SSAA więc nie dramatyzować ! ;D