PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15081

Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

Minecraft jest jedyną grą która mi się nie nudziła po 2 latach grania,ale zabiera dużo czasu w statystykach pisze mie że grałem 533 godzinyxD

MisterAtomic

Racja. Minecraft jest naprawdę zajebisty ale niestety aż tak jak cb mnie ta gra nie wciągnęła. Grałem może z 200 h góra i przejadło mi się, ale jestem pewien że z chęcią znowu do niego za jakiś czas powrócę. Polecam

MisterAtomic

Cos jak simsy na amige , beznadzieja.

weronikax25

Gra super, ciekawe jak film, który ma powstać (http://www.filmweb.pl/film/Minecraft%3A+The+Story+of+Mojang-2012-644979).

weronikax25

Sorry ale nie wiem jak to się komukolwiek może nudzić craftowanie, serwery, mapki, escapy, potwory, kopalnie.

P.S. To co według ciebie nie jest nudne???

Sama możliwość stwarzania coraz to nowych rzeczy i budowania skomplikowanych budynków jest ciekawa, nudzi się natomiast powtarzalność czynności oraz brak określonego celu. Jeżeli ktoś nie lubi takiej ciągłej rozgrywki, ta gra jest nie do przetrawienia.
PS. Nie oceniaj wszystkich swoją miarą... ;)

MisterAtomic

Gra jest genialna że aż ciężko się od niej oderwać.

MisterAtomic

533 godziny?! To sporo. I co tam jest takiego super że tak w to grasz, co tam jest za cel?

Kelur

W Minecrafcie nie ma żadnego celu! W tej grze chodzi o to, żeby sobie żyć i budować!

MisterAtomic

Minecraft ssie, gry z Batmanem lepsze

Batman__

właśnie minecraft ssieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

NatanLaGrimmjow

Gry z Batmanem sąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą.

PS: Nikogo to nie obchodzi.