Otóż nie wiem, co niektórzy ludzie w tej grze widzą.
Kiedy zobaczyłem filmik na YouTube z gameplayem tej gry, myślałem, że to jest jakaś stara darmowo gra, ale cóż się okazało ? ok. 85 zł za coś takiego ?
Na początku można było zobaczyć jakieś brzydkawe, ale za to wygodne Menu.
Dobrze, zrobiłem nowy świat, czego ładowanie trwało wieki [A mam nowy, dobry komputer]
Zauwarzyłem zacinki. więc weszłem w menu, którym jest bardzo, ale to bardzo malo możliwosci.
Ustawiłem wszystko, na jak najwiecej fps, lagi nadal były,
Dodatkowo w tej grze nie ma w ogóle fizyki, a system walki ? Lepiej, aby tego nie komentować,
Ta gra jest bardzo monotonna. przepraszam, ona jest strasznie monotonna,
Jak się wejdzie na YouTube. widać 1000 nowych filmików co godzinę, a co jest z dobrymi grami ? Np. Gta sa, Gta 4 albo ETS 2 lub 1, jest o wiele wiele mniej, a coś takiego jest 100.000.000.000 na youtube ?
Rozumiem jak by ta gra była by za darmo i byla by z 2000 - 2004 roku. ale 85 zloty za cos takiego i to jeszcze jest stworzone w 2009 roku ?
Teraz są wydawane nowe update, ale czy dodają coś fajnego ? Nic, jedynie dodają nowe fixy, które rzadko co się widziało i były to małe błędy, albo jakieś niepotrzebne itemy, których nikt nie używa, i są nierealne.
Mnie gra również kiedyś się nie podobała. Ostatnio pojawiła się na PSN - ściągnąłem i zacząłem się bawić. Wciągnęła mnie i to masakrycznie.
Dlaczego cena robi na Tobie taki szok ? Jeżeli jest na to popyt to wiadomo, że twórca będzie chciał ciągnąć jak największą kasę, a fani i tak zapłacą.
Ostatnio postanowiłem zagrać również w wersję PC'ową i u mnie żadnych zwiech nie zauważyłem.
Poco Ci fizyka w grze, która jej nie potrzebuje ? Co innego nowe FPS'y czy chociażby takie gry ja GTA V, które nie mogą się bez niej obejść.
Monotonna ? Możliwe, że kiedy zrobię wszystko w grze co mi oferowała to tak pomyślę. Jak na razie mam tam jeszcze co robić i... kopać :)
Jestem początkujący w Minecrafcie, więc nie wiem co przynoszą nowe update'y, ale zauważyłemnowe stworzonka, bloki, jakieś zaklinanie itp.
Jeśli chodzi o "zacinanie się gry" na nowym, świeżym komputerze... Mam kilkunastoletniego laptopa, na którym świetnie gra chodziła :)
Kilka lat temu miałam nawet pobraną- nie kupioną, pobraną- wersję na PSP, bardzo fajnie się grało.
A co do "niepotrzebnych itemów"... Może Tobie nie są potrzebne, a komuś innemu bardzo na nich zależy. Pomyślałeś o tym kiedyś?
Teraz zastanawiam się, czy wypisać wszystkie Twoje literówki, błędy językowe i ortograficzne, ale za dużo czasu by to zajęło... A trochę ich było :/