Narzekają, bo gra ma zerowy przekaz. Udowodnić?
Czego pożytecznego dla życia nauczył cię Minecraft?
Kiedyś bardzo go lubiłem, ale zdałem sobie sprawę że są lepsze gry i teraz grają w niego gimbusy. Poza tym Minecraft wcale nie jest aż taki fajny. Nie skomentuję kijowej optymalizacji. Za co dałem tą czwórkę? Za to, że w grze możemy robić wszystko. A jak nie, to przychodzą mody. Poza tym Minecraft ma genialny multiplayer, ale z takimi rzeczami wychodzą inne, jeszcze lepsze gry...
Dzięki, że odpowiedziałeś mi na komentarz, bo nigdy bym się chyba nie dowiedział o tym poście.
Dałem koledze laptopa żeby tylko pograł w Gta na moim save, a gdy nie patrzyłem prawdopodobnie wbił na mój Filmweb (nigdy się nie wylogowuję). Poza karniakiem na Facebooku nie widziałem niczego innego dziwnego po jego wizycie, ale dzięki za odpowiedź. Z tego co widzę pododawał jeszcze jakieś komentarze. Takie idiotyczne argumenty nigdy nie przyszłyby mi do głowy, poza tym bardzo lubię Minecrafta, o czym często kiedyś wspominałem. Teraz wiem, że trzeba dokładniej kontrolować ekran, bo to już nie pierwszy raz. Pozdrowienia!