PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15039
Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

Ludzie narzekają bo jest popularna. "Hipstery się znalazły"!

ocenił(a) grę na 7
MumciurMaster

Gratuluję!

użytkownik usunięty
MumciurMaster

Narzekają, bo gra ma zerowy przekaz. Udowodnić?
Czego pożytecznego dla życia nauczył cię Minecraft?
Kiedyś bardzo go lubiłem, ale zdałem sobie sprawę że są lepsze gry i teraz grają w niego gimbusy. Poza tym Minecraft wcale nie jest aż taki fajny. Nie skomentuję kijowej optymalizacji. Za co dałem tą czwórkę? Za to, że w grze możemy robić wszystko. A jak nie, to przychodzą mody. Poza tym Minecraft ma genialny multiplayer, ale z takimi rzeczami wychodzą inne, jeszcze lepsze gry...

A to gry muszą koniecznie czegoś uczyć? Ty jesteś jakiś upośledzony?

użytkownik usunięty
GarvinSitho

Dzięki, że odpowiedziałeś mi na komentarz, bo nigdy bym się chyba nie dowiedział o tym poście.
Dałem koledze laptopa żeby tylko pograł w Gta na moim save, a gdy nie patrzyłem prawdopodobnie wbił na mój Filmweb (nigdy się nie wylogowuję). Poza karniakiem na Facebooku nie widziałem niczego innego dziwnego po jego wizycie, ale dzięki za odpowiedź. Z tego co widzę pododawał jeszcze jakieś komentarze. Takie idiotyczne argumenty nigdy nie przyszłyby mi do głowy, poza tym bardzo lubię Minecrafta, o czym często kiedyś wspominałem. Teraz wiem, że trzeba dokładniej kontrolować ekran, bo to już nie pierwszy raz. Pozdrowienia!