PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15081

Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

Myślałem na początku że to dno. Po zagraniu nie mogłem grać w nic innego. Nie rozumiem ludzi, którzy nie widzą sensu gry.

imperiumsith

I dlaczego krytykują jej grafikę...

imperiumsith

Ja miałem dokładnie tak samo!

imperiumsith

Ja nie rozumiem sensu tej gry, szczególnie po inwazji "let's play minecraft" ta gra stała się zjedzonym gównem wysranym i ponownie pożeranym... ponownie i ponownie...

BossSaxxy

mnie tam grafika gry nie odstraszyła ale jak zobaczylem ta gre u kolegi to tak ani dla mnie nie byla glupia ani fajna a teraz gram na kompie tylko w nia

imperiumsith

Ja gram w to tylko jak mi się nudzi (choć sensu nie znajduję).

imperiumsith

Również tak samo miałam, nienawidziłam (nie lubiłam ) jej min.inwazji filmików na YT, ale po prostu nie oglądałam ich. Raz czy dwa sprawdziłam z ciekawości o co w tym chodzi ,ale dalej nie zrozumiałam fenomenu. Wreszcie jak już jednak odpaliłam gierkę ,to mnie wciągnęła na dobre 5-6 dni i musiałam się opamiętać, bo tylko ciągle myślałam nad moją kopalnią i jak sobie domek urządzić itp d***rele. Gra jest po prostu ZBYT CZASOŻERNA!! ,przyjemna ale czasożerna :) Tak czy inaczej gra rzeczywiście zasługuje na moje uznanie :)
P.S. Co do grafiki (skoro już każdy o tym wspomina :) ) to wole mieć funkcjonalną ,umożliwiającą robienie wielu rzeczy gierkę ,niż arcydzieło graficzne z licznymi ograniczeniami :)

imperiumsith

Bo to co nie ma sensu. Widać ile pół mózgów jest.... ludzie , którzy naprawdę wiedzą czym są gry to grają w porządne .

imperiumsith

I ja miałem podobnie, z początku śmiałem się z ludzi co w to grali, teraz sam się nie mogę oderwać... ;)