7,9 16 tys. ocen
7,9 10 1 15748
Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

hej jak zrobili The Lego Movie to powinni zrobić The Minecraft movie Co wy na to?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) grę na 10
starwarscraft

Jestem za w 100%

ocenił(a) grę na 7
jano37

Swym Komentarzem potwerdziłeś że masz 6 lat i jesteś dzieckiem MineCraft'a. Myle sie?

starwarscraft

Twoje prośby zostały wysłuchane :D http://giznet.pl/powstanie-film-minecraft-movie/
Pozdrawiam!

ajemik

xD

użytkownik usunięty
starwarscraft

Nie, nie i jeszcze raz NIE! Widać już to zrobią, ale będzie to najgorszy badziew. Sama ta gra jest badziewna więc film tym bardziej.

ocenił(a) grę na 8

Masz prawo do własnej opinii, ale czemu takie uogólnienie? Ja nie uważam, że gra jest badziewna. Wiele osób wykorzystuje jej zasoby do przedstawiania własnej wyobraźni. To twór, który się rozwija i otwiera nowe możliwości. Film na podstawie Minecraft prawdopodobnie będzie przypominał Lego, więc nie mam nic przeciwko.

użytkownik usunięty
Vulture363

Dobrze za bardzo to uogólniłem. W Minecrafta grałem nawet mi się podobało. Tylko te wszystkie aktualizacje sprawiły, że według mnie gra była gorsza. Teraz jak spotkam jakie kolwiek dzieci to tylko Minecraft i Minecraft. Poty wszystkim zacząłem nią rzygać. Znienawidziłem ją. Gdzie nie w spojrzenie widzę Minecrafta wie sam rozumiesz, że dla mnie film jest słabą opcją. Już słyszę te głosy ,,Byłeś na tym filmie o Minecrafcie?" ,,No świetny! Normalnie arcydzieło". Staram się tego unikać, ale się nie da.

ocenił(a) grę na 8

Głownie to wina graczy, a nie samej gry. Call Of Duty nie jest złą grą, a jednak bardzo nie lubię obecnych tam graczy. Są nerwowi, bezczelni no i trollują.

Vulture363

Co to Call Of Duty?

ocenił(a) grę na 1
starwarscraft

dziecko minecrafta

ocenił(a) grę na 8
rico_kowalski

Mam nadzieję, że to nie było skierowane do mnie? Tak się składa, że jestem dorosłą osobą i nie postrzegam samej gry jako skończone zło. Tyle się mówi o negatywnym oddziaływaniu gier, ale tak naprawdę to wina ludzi.

ocenił(a) grę na 9
Vulture363

Nie było do ciebie. Masz tam przecież napisane "w odpowiedzi na post starwarscraft".

ocenił(a) grę na 8
maciek3000

Rzeczywiście. Przepraszam. :)

ocenił(a) grę na 7
Vulture363

Zgadzam się. Nie wiem, po co w ogóle Notch i jego ekipa wymyślali to Gówno!

ocenił(a) grę na 8
mzelek_filmaniak

Swoim komentarzem potwierdziłeś, że nie czytałeś uważnie co napisałem.

ocenił(a) grę na 7
Vulture363

No teraz to już tak :)