hej jak zrobili The Lego Movie to powinni zrobić The Minecraft movie Co wy na to?
Swym Komentarzem potwerdziłeś że masz 6 lat i jesteś dzieckiem MineCraft'a. Myle sie?
Nie, nie i jeszcze raz NIE! Widać już to zrobią, ale będzie to najgorszy badziew. Sama ta gra jest badziewna więc film tym bardziej.
Masz prawo do własnej opinii, ale czemu takie uogólnienie? Ja nie uważam, że gra jest badziewna. Wiele osób wykorzystuje jej zasoby do przedstawiania własnej wyobraźni. To twór, który się rozwija i otwiera nowe możliwości. Film na podstawie Minecraft prawdopodobnie będzie przypominał Lego, więc nie mam nic przeciwko.
Dobrze za bardzo to uogólniłem. W Minecrafta grałem nawet mi się podobało. Tylko te wszystkie aktualizacje sprawiły, że według mnie gra była gorsza. Teraz jak spotkam jakie kolwiek dzieci to tylko Minecraft i Minecraft. Poty wszystkim zacząłem nią rzygać. Znienawidziłem ją. Gdzie nie w spojrzenie widzę Minecrafta wie sam rozumiesz, że dla mnie film jest słabą opcją. Już słyszę te głosy ,,Byłeś na tym filmie o Minecrafcie?" ,,No świetny! Normalnie arcydzieło". Staram się tego unikać, ale się nie da.
Głownie to wina graczy, a nie samej gry. Call Of Duty nie jest złą grą, a jednak bardzo nie lubię obecnych tam graczy. Są nerwowi, bezczelni no i trollują.
Mam nadzieję, że to nie było skierowane do mnie? Tak się składa, że jestem dorosłą osobą i nie postrzegam samej gry jako skończone zło. Tyle się mówi o negatywnym oddziaływaniu gier, ale tak naprawdę to wina ludzi.
Nie było do ciebie. Masz tam przecież napisane "w odpowiedzi na post starwarscraft".