PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15006
Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

hej jak zrobili The Lego Movie to powinni zrobić The Minecraft movie Co wy na to?

ocenił(a) grę na 10
starwarscraft

Jestem za w 100%

ocenił(a) grę na 7
jano37

Swym Komentarzem potwerdziłeś że masz 6 lat i jesteś dzieckiem MineCraft'a. Myle sie?

starwarscraft

Twoje prośby zostały wysłuchane :D http://giznet.pl/powstanie-film-minecraft-movie/
Pozdrawiam!

ajemik

xD

użytkownik usunięty
starwarscraft

Nie, nie i jeszcze raz NIE! Widać już to zrobią, ale będzie to najgorszy badziew. Sama ta gra jest badziewna więc film tym bardziej.

ocenił(a) grę na 8

Masz prawo do własnej opinii, ale czemu takie uogólnienie? Ja nie uważam, że gra jest badziewna. Wiele osób wykorzystuje jej zasoby do przedstawiania własnej wyobraźni. To twór, który się rozwija i otwiera nowe możliwości. Film na podstawie Minecraft prawdopodobnie będzie przypominał Lego, więc nie mam nic przeciwko.

użytkownik usunięty
Vulture363

Dobrze za bardzo to uogólniłem. W Minecrafta grałem nawet mi się podobało. Tylko te wszystkie aktualizacje sprawiły, że według mnie gra była gorsza. Teraz jak spotkam jakie kolwiek dzieci to tylko Minecraft i Minecraft. Poty wszystkim zacząłem nią rzygać. Znienawidziłem ją. Gdzie nie w spojrzenie widzę Minecrafta wie sam rozumiesz, że dla mnie film jest słabą opcją. Już słyszę te głosy ,,Byłeś na tym filmie o Minecrafcie?" ,,No świetny! Normalnie arcydzieło". Staram się tego unikać, ale się nie da.

ocenił(a) grę na 8

Głownie to wina graczy, a nie samej gry. Call Of Duty nie jest złą grą, a jednak bardzo nie lubię obecnych tam graczy. Są nerwowi, bezczelni no i trollują.

Vulture363

Co to Call Of Duty?

ocenił(a) grę na 1
starwarscraft

dziecko minecrafta

ocenił(a) grę na 8
rico_kowalski

Mam nadzieję, że to nie było skierowane do mnie? Tak się składa, że jestem dorosłą osobą i nie postrzegam samej gry jako skończone zło. Tyle się mówi o negatywnym oddziaływaniu gier, ale tak naprawdę to wina ludzi.

ocenił(a) grę na 9
Vulture363

Nie było do ciebie. Masz tam przecież napisane "w odpowiedzi na post starwarscraft".

ocenił(a) grę na 8
maciek3000

Rzeczywiście. Przepraszam. :)

ocenił(a) grę na 7
Vulture363

Zgadzam się. Nie wiem, po co w ogóle Notch i jego ekipa wymyślali to Gówno!

ocenił(a) grę na 8
mzelek_filmaniak

Swoim komentarzem potwierdziłeś, że nie czytałeś uważnie co napisałem.

ocenił(a) grę na 7
Vulture363

No teraz to już tak :)