PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15075
Minecraft
powrót do forum gry Minecraft
użytkownik usunięty
Kulfonidas

Jest i to mnóstwo rzeczy...trzeba tylko chcieć i pobudzić wyobraźnię. Zwłaszcza jak gra się ze znajomymi to jest to kawał świetnej rozgrywki. W dodatku tyle piramid, twierdz do poznania i smok do pokonania...

ocenił(a) grę na 1

zbanowali cie trollu

Kulfonidas

Jest, ale tylko na multim.

ocenił(a) grę na 10
hevi129

Tak jak twoje zdjęcie. <facepalm>

ocenił(a) grę na 1
Kulfonidas

Ta gra to dno. Gra sama sobą powinna serwować rozrywkę. To ja mam sobie budować WZORKI Z KLOCKÓW, żeby mi nie było nudno ? Was porąbało. Ta gra to syf. To tak jakby napisać, że grając w half-life mam sobie wystrzelać z kul wzorki na ścianach aby nie było nudno, ale nie musze bo half-life to dobra gra. Minecraft to syf.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Ten gość to dno. (...) Movie_Crash_Man to hejter.

ocenił(a) grę na 1
Brachiozaur08

komentarz na poziomie fana majnkrafra z przedszkola.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Ocenę daj.

ocenił(a) grę na 1
ocenił(a) grę na 8
Movie_Crash_Man

Ja nie zachwycam się tą grą- ale można tu zrobić genialne rzeczy.
" Gra sama sobą powinna serwować rozrywkę"
Jest wiele gatunków. To że ty lubisz konkretny to nie znaczy, że wszyscy mają go lubić.

ocenił(a) grę na 1
PanSmith

To nie jest gra to jest symulacja klocków duplo dla 4 letnich niedorozwojów umysłowych. To już nawet lego wymaga większego wkładu.

ocenił(a) grę na 8
Movie_Crash_Man

Ok, czyli 4 letnie niedorozwoje zrobiły by 100 metrowy zamek, miasto lub nawet całą górę? Wystarczy poszukać- w tej grze można zrobić WSZYSTKO. Ci co mówią że nie ma tu co robić sami są niedorozwinięci i nie potrafią otworzyć oczu na to co da się zrobić w tej grze.

użytkownik usunięty
Movie_Crash_Man

Lego wymaga większego wkładu? To zrób to jak niby ta gra taka nie "wymagająca". https://www.youtube.com/watch?v=aQqWorbrAaY

ocenił(a) grę na 1

Good Jooob !

Movie_Crash_Man

>To idealna gra dla niedorozwojów umysłowych.< To czemu w nią nie grasz?

ocenił(a) grę na 1
Radek_Traczyk

bo gram w gry, a nie jakies pustostany umysłowe

ocenił(a) grę na 1
PanSmith

Pamiętam te okropne klocki duplo z bachorami w reklamie które nie ogarniały co się dookoła nich działo takie 3 letnie skoksowane dzieciaki bawiły się takimi wielkimi kwadratowymi klockami duplo to było takie "lego" dla niemowlaków tym właśnie jest ten cały minecraft.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Wszyscy mnie hejtują.

ocenił(a) grę na 1
Brachiozaur08

bo jesteś dzieciakiem, który nie myśli logicznie jak reszta fanów tej gry.

Movie_Crash_Man

Masz zrabany tok myslenia ;c

ocenił(a) grę na 1
Montslaveden

masz zrabany tok myslenia

Movie_Crash_Man

Ale o to chodzi w tej grze. Znasz takie pojęcie jak "sandbox"? To tak jak krytykować klocki lego, bo można budować, co się chce.

ocenił(a) grę na 10
Kulfonidas

W sumie prawda, ale cóż, dopiero odkąd będzie się miało diax seta.

ocenił(a) grę na 8
Kulfonidas

NIE MA CO ROBIĆ?
Piramidy, zamki, góry, wieże, całe miasta, epickie drzewa wysokie na 50 metrów, kaniony, pomniki, statua wolności, można zrobić nawet działające radio- tylko trzeba mieć WYOBRAŹNIĘ! A ci co mówią że się nie da nic tu zrobić zwyczajnie są leniwi.
A jak jeszcze cię to nie przekonało- zobacz sobie budowle Keralisa lub Aureliena Samy.

ocenił(a) grę na 1
PanSmith

leniwi ? w gry sie gra ,a nie sie pracuje/

ocenił(a) grę na 1
PanSmith

ta ? i w jaki sposob niby gra punktuje ci budowe ? gdzies dostales w jej celach że masz takie rzeczy zrobić ? no nie bardzo. minecraft jest niedorobiony i bezcelowy

Kulfonidas

Bo wszystko tu jest kwadratowe. Na oko nie chce się w to grać. Dobra gra z XXI wieku to Pekka kana 2. W Pekka kana 2 buduje się plansze, konstruuje się nowe tła, grunty i sprity (nie kwadratowe)

Grobir001

Kto lubi Terrarię polubi i Minecrafta i odwrotnie, gra skierowana do osób kreatywnych. Sam pomysł uważam za fundament udanej gry i żadne płącze i hejty nic nie dadzą. Gra w którą może zagrać każdy i ewoluować w rozgrywce.

ocenił(a) grę na 1
ChubakaCieLubi

w jakiej rozgrywce skoro w tej grze nic sie nie dzieje. ta gra niczego co tam zbudujesz nie punktuje tak jak wystrzeliwanie sobie wzorkow na scieanach w half-life nie sprawia ze gra jest ciekawsza

Movie_Crash_Man

Jedynie co to Youtuberzy w czasach świetności tego tytułu to punktowali sobie wyświetlenia i suby bo dzieciarni lubującej się w tej grze było na pęczki i jeszcze więcej tak więc kasa z YouTube musi się zgadzać. ;D

ocenił(a) grę na 8
Kulfonidas

bo musisz sam kreować

ocenił(a) grę na 1
marcin_lendzion

ale ze co musi kreowac. jak ma w to wygrac. nic nie musi kreowac.

ocenił(a) grę na 7
Kulfonidas

faktycznie jesteś kutafonem