PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15081

Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

yyyy...mowicie, ze gra swietna i wymiata, ale...ok, stawiasz klocki i co? Co dalej? Co z tym? Po prostu WTF?

MeMarie

ta gra jest chyba dla ludzi którym sie nudzi w życiu, jakaś alternatywa dla flashowych gier....

MeMarie

Masz te klocki i tworzysz to co sobie wymarzysz. Ja tworzę Normandię 2 mój kolega stadion Żużlowy a drugi kolega akropol. Jest to gra dla ludzi z WYOBRAŹNIĄ

Dzisiaj w minecrafcie- zbudowałem dom, pobawiłem się z kotem, broniłem wioske indian (Hinduskich) przed wściekłymi wilkami, szczurami, creeperami (takie potwory które się do ciebie zbliżaja a następnie wybuchają), oraz duchami. Następnie pracowałem w kopalni i natknąłem się na starożytny loch pełen potworów, sztabek żelaza i obsydianu... a na koniec zbudowałem domek dla kota i zjadłem kurczaka curry którego zrobiłem ze składników kupionych w wiosce. Jutro zamierzam zbudować portal do piekła i statek latający aby poprzez piekło przedostać się owym statkiem do "FarLands". Ale się rozpisałem...

TwojeSumienie

I to jest właśnie cały Minecraft :). Jak masz ludzi z którymi grasz to się nigdy nie znudzi bo cały czas są nowe pomysły ;]

TwojeSumienie

aaaa;D A ta wersja, ktora masz to platna jest? Bo ja widzialam chyba jakies demo i zszokowalo mnie swoja prostota - chodzisz, rozwalasz klocki, budujesz inne, zabijasz biegajace swinki i uciekasz przed woda - koniec. He a tu widze, ze jest tego wiecej no i plus znajomi to mogloby byc nawet ciekawe.
But anyways...szkoda mi na to czasu :) Ale dzieki za opis.

mysle, ze jest to dla ludzi obdarzonych wyobraznia i jednoczesnie nudzacych sie. Fajnie, ze taka gra powstala, bo wyroznia sie oryginalnoscia.