Xklocuszk 360 to już przestarzały szmelc. Poza tym na PC gra minimalnie lepiej wygląda.
Grałem tu i tu i wersja na PC jest lepsza. Ma wspomniane PhysX i antyaliasing gdzie gra na konsolach ma ząbkowate krawędzie. Według mnie lepiej steruje się w tej grze klawiaturą.
To całkiem sporo tłumaczy. Wiadomo, że grafika jest lepsza zawsze na pc (chyba, że mowa o skopanych portach jak Devil May Cry 3, czy Resident Evil 4), ale ważne jest też sterowanie. Posiadam własny pad, oraz urządzenie łączące pad od xboxa 360 z komputerem, jednak zawsze mogą przyjść jakieś komplikacje. Na xboxsie 360 jednak zawsze będzie wygodniejsze sterowanie, ponieważ nawet jak podłączę ten sam pad do pc, to system może nieprawidłowo odczytywać przyciski (już nieraz, nawet po opcjach sterowania, system źle wyświetlał poszczególne przyciski). Wracając do grafiki. Przypadek Mirrors Edge jest ciekawszy, ponieważ posiada PhysX i antyslaning, ale jeżeli mowa o jakiś minimalnych, ledwo widocznych pikselach to nie robi mi to kompletnie żadnej różnicy. Grafika ma znaczenie, jeżeli mowa o jakiś skrajnych przypadkach. Dzięki.
Jeśli masz PC który uciągnie na max detalach to oczywiste ,że PC .Zawsze należy wybierać PC jeśli gra płynnie pójdzie ci na wysokich detalach