PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612507}
5,7 118  ocen
5,7 10 1 118
NecroVisioN: Przeklęta kompania
powrót do forum gry NecroVisioN: Przeklęta kompania

Dobra krótka gra (10­ poziomów :/ +­ challenge roomy),­ ma swój urok. :P­ Masa "undeadów": W­ tym jakieś hojraki­ z tarczą, wokół,­ których trzeba­ trochę potańczyć.­ Szybkie kapucyny­ ninja ze­ sztyletami, gnijący­ żołnierze z­ kotwicami zamiast­ rąk (Gdy stracą­ nogi pełzną z naszą­ stronę z chęcią­ wysłania nas na­ tamten świat coś­ jak Necromorphy w­ Dead Space :>) czy­ małe zielone­ kijanki, w które­ trudno trafić bo są­ szybkie i malutkie­ :P. Nawet tych­ małych gówien nie­ zauważyłem do­ momentu jak mnie­ zaczęły podgryzać­ ;>. Bestiariusz­ jest zróżnicowany.­ Bronie na poziomie,­ jest fun ze­ strzelania.­ Przyzwoicie się­ gra! Tylko­ proponuje­ wystartować na­ najwyższym poziomie­ trudności, ja­ wybrałem ten średni­ i było bardzo łatwo­ (W czasie­ przemarszu z­ kompanami­ praktycznie nie­ musiałem się­ wysilać wystarczyło­ poczekać a sprawy­ same się potoczyły­ ://). W tym­ prequelu można­ sobie nawet polatać­ dwupłatowcem czy­ pojeździć czołgiem.­ 50zł to cena w sam­ raz. Jakbym miał­ oceniać w skali­ 10stopniowej -­ mocna siódemka 7.­ Będzie kolejna­ część :)

ocenił(a) grę na 7
STAMiNA

No niestety kolejnej części chyba raczej nie będzie. Przeszedłem podstawkę, zaraz potem ten samodzielny dodatek i muszę przyznać, że twórcy naprawili wszystko co było popsute wcześniej. Polski dubbing zniknął i całe szczęście, angielskie głosy znacznie lepsze i można wczuć się w klimat. Grafika rozjaśniona i lekko poprawiona - prezentowała się naprawdę świetnie. Bugów troszkę zostało, ale nie uprzykrzają bardzo życia. Fabuła ma więcej sensu niż w podstawce, chociaż w końcówce była taka rzeźnia, że jakakolwiek historia przestała mieć znaczenie. Szkoda, że nie dodano jakiejś nowej muzyki, bo tej musiałem słuchać już 12h w podstawowej wersji gry. Myślałem, że poziomu ze smokiem z pierwszej części nic nie przebije, ale etapy z dwupłatowcem i czołgiem - świetne! Co do oceny - mocne 7, jak u kolegi wyżej.