wersja demonstracyjna na xboxa 360 jest beznadziejna. grafika i model jazdy tragiczne...
przypomina gry pod smartfony (caly czas gaz i jazda na automatycznym skrecaniu)
CO ty gadasz walsnie zajebista jest jazda, jedna z najlepszych samochodowych gier ostatnich lat, bylem na targach w londynie ma zajbiscie wysokie oceny, nie wiem co CI sie nie podoba
nie podoba mi sie to co napisalem wyzej, a wiec grafika i model jazdy. sam pomysl na gre jest bardzo fajny, niestety zrealizowana jest tragicznie, gdyby w tej grze byl chociaz model jazdy z shifta 2 to juz by bylo znacznie lepiej niz to co jest.
kolejny fanboy zrypanych shiftów...
osobiście nie rozumiem fanów shiftów...
jak dla mnie shifty zaniżają grywalność jednej z najlepszych samochodówek wszechczasów ;p
chcecie symulatory ?
to grajcie w forzę albo gran turismo a nie pie...licie najlepszą arcadówkę...
ja fanem shifta? haha dobre ; d nie nie jestem fanem shifta, gram w forze motorsport i to jest prawdziwa przyjemnosc z jazdy na konsoli. a chodzilo mi o to, ze juz wole model jazdy shifta niz ten co jest w run. jesli chodzi o to jakiego chcial bym nfsa to underground 3 < 3
nie jesteś fanerm shifta to przybij mi piątkę (bo ja też nie jestem) ale według mnie to właśnie w shifcie się chu...o jeździ bo w forzie się super jeździ w gran turismo trochę gorzej a w shifcie tragicznie...
jak dla mnie EA powinno się wziąć za kożenie serii a nie partaczyć NFS próbując(nieudolnie) naśladować symulatory...
To widac ze nigdy nie grales w prawdziwego symulatora... shift mial byc konkurentem dla GRID'a, a nie dla prawdziwych symulatorow, ktorym zreszta nigdy nie byl.
"chcecie symulatory ?
to grajcie w forzę albo gran turismo a nie pie...licie najlepszą arcadówkę..."
Jesli forza i gt to prawadziwe symulatory to siema!
...
ja mam inne zdanie uważaj co chcesz ;p
ps: jeżeli Forza i GT nie są symulatorami to jaki to jes typ gry bo ja nie kapuję
" iRacing, LFS ,rFactor i najlepszy symulator wrc - RBR " podaj pełne nazwy bo nie znam tych gier ;p
iRacing rFactor Live For Speed i Richard Burns Rally to sa prawdziwe symulatory. Nie mozna okreslic czym jest gt lub forza, bo sa pomiedzy arcadami a pelnymi symulatorami tak samo jak shift czy grid. Jesli jestes zainteresowany prawdziwymi symulatorami polecam: http://simracing.pl/forum/