PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608445}
8,3 27 tys. ocen
8,3 10 1 26818
Need for Speed Most Wanted
powrót do forum gry Need for Speed Most Wanted

Jeśli ktoś z was będzie próbował pokonać ostatniego gościa z tzw. Czarnej Listy, czyli Razora z BMWicą, polecam auto Porsche Carrera GT. Tak udało mi się go pokonać i uciec potem glinom.

Authorius

Dziękujemy, kapitanie Obvious!
Carrera GT jest po prostu najmocniejsza wg mnie. Mnie się udało Porsche Caymanem i to z niezłą przewagą w każdym wyścigu (typu 200 km przewagi w bramkach, po 10 sekund na zwyklych).

ocenił(a) grę na 9
Authorius

Każde auto jest dobre! Tylko najpierw trzeba umieć grać;)
Ja wygrywałem z każdym z Black Listy tylko jednym autem moim ulubionym Cobalt SS
Dla mnie najlepsza gra

ocenił(a) grę na 10
ktos88

Bezkonkurencyjnie MS Lancer Evo 8 Naet bez Junkmanów. Potem ww Carrera GT ale z fabrycznym silnikiem

ocenił(a) grę na 10
ktos88

No ja przeszedłem go bodajże Fordem Mustangiem GT lub Mazdą RX-8 już nie pamiętam ;p

ocenił(a) grę na 8
ktos88

Nie za słabe miałeś auto jak na tych wszystkich przeciwników? Jak mogłeś ich wszystkich pokonać skoro miałeś tylko to jedno i dodatkowo już nie mogłeś mieć możliwości przerobienia go jeszcze bardziej niż miałeś?

ocenił(a) grę na 9
Authorius

Właśnie Cobalt SS to najszybsze auto.Sam w to nie wierzyłem,ale obiejrzałem filmik na youtubie i jest pokazane że to najlepsze auto.
Ja Razora pokonałem Suprą.

Authorius

Ja tam najwięcej razy przeszłem Corvett Z.06, może nie jest najlepszy ale ma swoje zalety.

ocenił(a) grę na 8
P3lson

A ja Polecam wam auto nauczcie się ujeździć

ocenił(a) grę na 9
Authorius

A ja Golf -> Supra -> Cayman -> Galardo -> Carrera GT.
W ten sposób ostatnio jechałem :) Trzeci raz przechodzę :)
I co najlepsze udało mi się jak dotąd każdemu kierowcy zabrać pojazd :D Tylko ten z Mercedesem drugi na liście teraz jest. Wózki reszty mam :)

ocenił(a) grę na 9
Authorius

Ja od kiedy zdobyłem Supre to tylko Nią ;] No czasami poszalałem jeszcze Lancerem ;]

Authorius

Mój ulubiony pojazd to Porsche Cayman S, przeszedłem nim połowę gry, a wygrałem go po pokonaniu gościa

ocenił(a) grę na 10
radek0000005

Ja rozyebałem Razora Subarynką,prowadziła się najlepiej ze wszystkich fur.

ocenił(a) grę na 8
Authorius

Ale przecież przed policją bmw uciekasz, to jak mogłeś to zrobić porsche ? :D

ocenił(a) grę na 8
matimocny1

Razora pokonałem Porsche, niby jest na filmiku że dostaję kluczyki do BMW to i tak miałem pościg Carrerą GT (Miałem piracką wersje NFS:Most Wanted więc nie wiem jak jest w oryginale)

ocenił(a) grę na 7
Authorius

Ja tam na PS 2 , stuningowałem sobie na max'a Golfa i jakoś brat ze swoim najlepszym Lamborghini mi nie dał rady . Heh , btw Mam unikalne części w golfie :D

ocenił(a) grę na 10
Authorius

Jak dla mnie najlepszą furą w grze jest Ford Mustang ze wszystkimi ulepszeniami.
Ma niesamowite przyspieszenie, największą prędkość maksymalną i moc. Nawet gdy mnie przyblokowały dwa samochody policyjne to mój Mustang z palcem w dupalu przepychał je.
Razor w tej swojej BMW-icy został hen hen w tyle.

ocenił(a) grę na 9
tomucho77

Ja nie kombinowałem tylko użyłem Mclarena numeru 2. :P
https://lh5.googleusercontent.com/-gJQLy-jJmc4/TtoFnfKdDYI/AAAAAAAAASg/37kBng8vu zk/s720/Mclaren.jpg

ocenił(a) grę na 10
wilkszary

McLaren też jest dobry ale Mustang jest najbardziej stabilny.

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

Bo Mustang jest chyba najcięższą maszyna w tej grze, dobry do zabawy z policją.

ocenił(a) grę na 10
Labret

Święta prawda :)

Authorius

Tutaj wystarczy Cobalt SS lecz ja osobiście z nim wygrałem Aston Martinem

ocenił(a) grę na 10
Authorius

Ja tego złodzieja pokonałem Mazdą RX8, tą od Izzy tyle że po tuningu.

Authorius

Cała gra w Golfie. Systematycznie ulepszany jest na końcu jednym z najszybszych samochodów w grze ;D

Authorius

O ile pamiętam pokonałem go Chevroletem Corvettą C6 Webster'a.

Authorius

Jak wygrałem Porshe Caymana to do końca gry nim jeździłem.