Jeśli ktoś z was będzie próbował pokonać ostatniego gościa z tzw. Czarnej Listy, czyli Razora z BMWicą, polecam auto Porsche Carrera GT. Tak udało mi się go pokonać i uciec potem glinom.
Dziękujemy, kapitanie Obvious!
Carrera GT jest po prostu najmocniejsza wg mnie. Mnie się udało Porsche Caymanem i to z niezłą przewagą w każdym wyścigu (typu 200 km przewagi w bramkach, po 10 sekund na zwyklych).
Każde auto jest dobre! Tylko najpierw trzeba umieć grać;)
Ja wygrywałem z każdym z Black Listy tylko jednym autem moim ulubionym Cobalt SS
Dla mnie najlepsza gra
Bezkonkurencyjnie MS Lancer Evo 8 Naet bez Junkmanów. Potem ww Carrera GT ale z fabrycznym silnikiem
No ja przeszedłem go bodajże Fordem Mustangiem GT lub Mazdą RX-8 już nie pamiętam ;p
Nie za słabe miałeś auto jak na tych wszystkich przeciwników? Jak mogłeś ich wszystkich pokonać skoro miałeś tylko to jedno i dodatkowo już nie mogłeś mieć możliwości przerobienia go jeszcze bardziej niż miałeś?
Właśnie Cobalt SS to najszybsze auto.Sam w to nie wierzyłem,ale obiejrzałem filmik na youtubie i jest pokazane że to najlepsze auto.
Ja Razora pokonałem Suprą.
A ja Golf -> Supra -> Cayman -> Galardo -> Carrera GT.
W ten sposób ostatnio jechałem :) Trzeci raz przechodzę :)
I co najlepsze udało mi się jak dotąd każdemu kierowcy zabrać pojazd :D Tylko ten z Mercedesem drugi na liście teraz jest. Wózki reszty mam :)
Ja od kiedy zdobyłem Supre to tylko Nią ;] No czasami poszalałem jeszcze Lancerem ;]
Mój ulubiony pojazd to Porsche Cayman S, przeszedłem nim połowę gry, a wygrałem go po pokonaniu gościa
Razora pokonałem Porsche, niby jest na filmiku że dostaję kluczyki do BMW to i tak miałem pościg Carrerą GT (Miałem piracką wersje NFS:Most Wanted więc nie wiem jak jest w oryginale)
Ja tam na PS 2 , stuningowałem sobie na max'a Golfa i jakoś brat ze swoim najlepszym Lamborghini mi nie dał rady . Heh , btw Mam unikalne części w golfie :D
Jak dla mnie najlepszą furą w grze jest Ford Mustang ze wszystkimi ulepszeniami.
Ma niesamowite przyspieszenie, największą prędkość maksymalną i moc. Nawet gdy mnie przyblokowały dwa samochody policyjne to mój Mustang z palcem w dupalu przepychał je.
Razor w tej swojej BMW-icy został hen hen w tyle.
Ja nie kombinowałem tylko użyłem Mclarena numeru 2. :P
https://lh5.googleusercontent.com/-gJQLy-jJmc4/TtoFnfKdDYI/AAAAAAAAASg/37kBng8vu zk/s720/Mclaren.jpg
Cała gra w Golfie. Systematycznie ulepszany jest na końcu jednym z najszybszych samochodów w grze ;D