PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608445}
8,3 27 tys. ocen
8,3 10 1 26803
Need for Speed Most Wanted
powrót do forum gry Need for Speed Most Wanted

Czy Wam też ta gra wydaje się niesamowicie łatwa?

Zacząłem kampanię, ukończyłem już ze 30% i póki co powtarzałem może ze 2 wyścigi. Prawie zawsze odjeżdżam przeciwnikom dość daleko i utrzymuje przewagę, policja nie złapała mnie jeszcze ani razu. Nie wiem, może ja wybrałem jakiś poziom łatwy, ale jak zaczynałem kampanię to nie widziałem poziomu trudności do wyboru? A nie chcę tego sprawdzać przez rozpoczęcie jeszcze raz kampanii bo stracę postępy.

W sumie to chciałbym aby było trochę trudniej, tak jak w "Undergroundach".

Piotrek4

skąd ty wziąłeś słowo kampania?

ocenił(a) grę na 8
lesiu234

Kampania, kariera, co to za różnica?

Doradzisz mi coś na moją kwestię?

Piotrek4

Poziom trudności zwyżkuje tzn. na początku jest trochę za łatwa, ale potem może sprawiać pewne trudności. Ja jak byłem na 4 miejscu na Liście to musiałem powtarzać wyścigi tak z 7, 8 razy.

ocenił(a) grę na 8
megustator_xD

No, zauważyłem. Po 30% ukończenia rzeczywiście jest już trudniej, choć teraz stoję na 46% i nadal dość łatwo. Ale nic, bo giera wyrąbana w kosmos, masakra po prostu.

Aż wręcz za szybka. "Most Wanted" jest tak ładny, a ulice tak fenomenalnie zaprojektowane, że człowiek chciałby se normalnie pojeździć, a tu guzik bo przyspieszenie wręcz diabelskie i ogólnie mydelniczka. Ale ta część wbija w fotel.

ocenił(a) grę na 9
Piotrek4

z tymi przeciwnikami to się zgodzę, ale agresję policji można łatwo podnieść modami 5 up to 10. Wtedy jest już fajna zabawa.

dezertx

Pytanie z innej beczki :p ... czy da się jakoś skalibrować czułość przycisków sterowania? w tym momencie sterowanie jest zbyt czułe, nie ma mowy z moim przypadku o zrobieniu szybkiego manewru bez ścięcia latarni lub innej przeszkody...

ocenił(a) grę na 9
EleanorRigby

esc>performance tunning> stering +/-

dezertx

Niedowidzę tej opcji, mogę prosić o wskazówkę http://img11.imageshack.us/img11/2808/beztytuutda.png

ocenił(a) grę na 8
EleanorRigby

to nie ta gra