Czy Wam też ta gra wydaje się niesamowicie łatwa?
Zacząłem kampanię, ukończyłem już ze 30% i póki co powtarzałem może ze 2 wyścigi. Prawie zawsze odjeżdżam przeciwnikom dość daleko i utrzymuje przewagę, policja nie złapała mnie jeszcze ani razu. Nie wiem, może ja wybrałem jakiś poziom łatwy, ale jak zaczynałem kampanię to nie widziałem poziomu trudności do wyboru? A nie chcę tego sprawdzać przez rozpoczęcie jeszcze raz kampanii bo stracę postępy.
W sumie to chciałbym aby było trochę trudniej, tak jak w "Undergroundach".
Poziom trudności zwyżkuje tzn. na początku jest trochę za łatwa, ale potem może sprawiać pewne trudności. Ja jak byłem na 4 miejscu na Liście to musiałem powtarzać wyścigi tak z 7, 8 razy.
No, zauważyłem. Po 30% ukończenia rzeczywiście jest już trudniej, choć teraz stoję na 46% i nadal dość łatwo. Ale nic, bo giera wyrąbana w kosmos, masakra po prostu.
Aż wręcz za szybka. "Most Wanted" jest tak ładny, a ulice tak fenomenalnie zaprojektowane, że człowiek chciałby se normalnie pojeździć, a tu guzik bo przyspieszenie wręcz diabelskie i ogólnie mydelniczka. Ale ta część wbija w fotel.
z tymi przeciwnikami to się zgodzę, ale agresję policji można łatwo podnieść modami 5 up to 10. Wtedy jest już fajna zabawa.
Pytanie z innej beczki :p ... czy da się jakoś skalibrować czułość przycisków sterowania? w tym momencie sterowanie jest zbyt czułe, nie ma mowy z moim przypadku o zrobieniu szybkiego manewru bez ścięcia latarni lub innej przeszkody...