PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685671}
6,3 2,3 tys. ocen
6,3 10 1 2303

Need for Speed Rivals
powrót do forum gry Need for Speed Rivals

Kolejny gwóźdź do trumny Need for Speed. Absolutnie ZERO pozytywnych wrażeń. Nic tu nie jest dobrze zrobione. Świat
gry zrobiony metoda kopiuj-wklej. Model jazdy to kpina, muzyka? Dajcie spokój. Po co się męczyć, po co marnować czas,
Po co w ogólne kolejne części NfSa? Które są coraz bardziej s-p-i-e-r-d-o-l-o-n-e pod każdym względem! Tzn. wiadomo.
Dla kasy, bo durny, napalony gracz kupi ten chłam, bo to w końcu NfS.

1
PIOTREKPK19

a jak powinien wyglądać NFS żeby szanownemu panu się bardzo podobał?

Rockman92

Ja bym chciał aby powrócił tuning, ale taki konkretny jak Underground 2. Bez żadnych autologów i innych dupereli, które mają niby ułatwić rozrywkę. Mi ogólnie rzecz biorąc zwisa jaki jest model jazdy, mógłby być nawet jak w Burnout:Paradise byle by jazda dawała mi przyjemność. W moim NFS znalazłby się tryb nocny i dzienny, bo jak pamiętam ŚP Carbona to całą grę świecił księżyc i nic poza tym. Ilość aut tak około 200 ale solidnych.

Do tuningu jak w U2 potrzebne są zwykłe auta. Wyobrażasz sobie Mclarena P1 z neonami, kolorowymi szybami , masą naklejek i z dokładkami do progów? :) ja nie bardzo. Jeśli stawiają na super - auta to chciałbym aby były felgi, spoilery i czasem gotowe bodykity.- to by wystarczyło do sportowych aut wysokiej klasy.

Ale owszem, tez chciałbym aby wyszedł NFS z tuningiem jaki był w U2 z tymże klasa aut musi być niższa. Jak na razie twórcy NFSów stawiają na super -auta. Ale nie traćmy nadziei - mam nadzieję że NFS Underground 3 wyjdzie w końcu kiedyś. I będziemy mogli ze zwykłych aut jakie często można spotkać na ulicy zrobić prawdziwe potwory:)

Rockman92

Masz rację, nie wyobrażam sobie McLarena z full opcją tuningu. Myślałem raczej o zwykłych autach, które idzie "przerobić" w istne cudeńka. Ja nie przepadam za super-autami, i wolę żeby się w serii NFS wcale nie pojawiały. Po co w grach takie bezpłciowe maszynki? Zdecydowanie więcej charakteru mają muscle cary.

ja tam lubię i takie i takie ale przydałby się w końcu NFS ze zwykłymi autami i full tuningiem :)

Rockman92

I tu się zgadzamy.

Przychodzi mi na myśl jedno: "Ale to już było" Po co Wam kolejny Need for Speed z opcjami tuningu? Jak masz ochotę odpicować sobie brykę, polecam ponownie zainstalować U2, albo Carbona (albo 1000 innych NFS, które posiadały tę opcję, a są gniotami) Zgodzę się tylko ze światem gry, który jest powtarzalny, ale odczuwa się to dopiero po kilkudziesięciu godzinach grania. Cieszę się z modelu jazdy, który nie jest tak plastikowy jak w starszych NFS. EWENTUALNIE mógłby powstać Underground 3, tak jak mówicie z opcją multiplayer. Coś jak NFS World, ale z darmowymi (tylko za kasę z gry) częściami tuningu, naklejkami i opcją Easy Drive, która się moim zdaniem sprawdziła w nowym Most Wanted i Rivals. Oczywiście dla fanów samotnej jazdy możliwy tryb single.

Dark Defender

"Po co Wam kolejny Need for Speed z opcjami tuningu?" bo tuning jest cool i auta typu gti są cool:) Bo dużo osób chce odpocząć od supersamochodów i do tego od ostatniego undergounda jest spory postęp grafiki i fajnie by było tuningować auta w takiej nowej, ładnej oprawie. Do tego świat tuningu wymusza niejako odpowiedni klimat gry za którym wiele osób tęskni. To jest odpowiedź na twoje pytanie kolego.

Zgadzam się !

PIOTREKPK19

Akurat gra jest śwetna

Oj niee jest..

McFlyPL

jest bo grałem...

Ja też grałem i muszę stwierdzić, że widziałem lepsze interaktywne filmy.