PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685671}
6,3 2,3 tys. ocen
6,3 10 1 2303

Need for Speed Rivals
powrót do forum gry Need for Speed Rivals

Co do moich odczuć NFS HP był całkiem niezły, The Run mimo złych recenzji zaskoczył mnie pozytywnie, podobała mi się fabuła i tuning aut (fajnie, że można było zmieniać bodykity i malowania, dodawało to różnorodności) oraz różnorodne wyścigi (ten wyścig pośród jesiennych drzew - epicki) Ale Most Wanted jest nudny, bez tuningu, wszystko jest jakieś takie nijakie, nieciekawe trasy, za mało samochodów, do tego brak fabuły - to nie jest w ogóle Most Wanted. Wyścigi z czarnej listy - krótkie, mało emocjonujące i niezbyt trudne. A więc: Rivals jest lepszy? Polecacie mi go?

Rockman92

Według mnie Rivals jest zdecydowanie godny polecenia. Grałem także w Most Wanted (2012), w stosunku do tej części dodano wiele ciekawych opcji jak np :
- wybór kariery rajdowca lub gliniarza
- zdecydowanie bogatszy tuning
- mnóstwo aut, które trzeba sobie "wyjeździć" a nie jedynie do nich podjechać
- super opcja z uzbrojeniem samochodu w np fale energetyczne czy miny, dodaje to kolorytu i emocji rozgrywce. Przypomniał mi się stary dobry "Death Rally".
Nie mogę nie wspomnieć o świetnej grafice, najlepsza jaką widziałem w wyścigach.

Baxik28

Death Rally, fajna to była gra:) dzięki za odp.

Baxik28

Już mam Rivals i jest sporo ciekawsze i lepsze od Most Wanted 2012. Gra na prawdę całkiem niezła.