PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699775}

Obcy: Izolacja

Alien: Isolation
2014
8,0 4,3 tys. ocen
8,0 10 1 4342
Obcy: Izolacja
powrót do forum gry Obcy: Izolacja

Historia Marleya, po wysadzeniu skały widzimy statek obcych, podchodzę i ok zaczyna się wczytywanie i...........gówno kółko wczytywania siada i tyle działa system i nic.Ma ktoś lekarstwo ?
Wszystkie stery itp gówna są, chyba że nie wiem o czymś

ocenił(a) grę na 8
sylwester_3

Przywróć poprzedni sterownik graficzny. Nowe drivery nVidii mają jakiś problem i pomaga przywrócenie poprzednich sterowników. W panelu sterowania wybierasz menadżer urządzeń i dalej właściwości sterowników graficznych, gdzie znajdziesz przycisk przywrócenia.

ocenił(a) grę na 9
taniec_chochola

Mi pomogło i działa dobrze szkoda że wcześniej sie nie skapnąłem 3 godziny kombinowania i przeszukiwania neta poszło na marna jeszcze raz dzięki !!!!

ocenił(a) grę na 8
_Akira_

Nie ma problemu, mi przytrafiło się to dziś przy kończeniu gry - gdzieś na końcu 17 misji akurat w momencie, gdy miałem wchodzić do windy i zakończyć nerwową grę w chowanego z Obcym ;] W sieci tematów jest sporo, ale rozumiem, ze wyszukanie tego może sprawić problem ze względu na to, że internauci piszą o tej samej dolegliwości, ale o różnym miejscu jej wystąpienia, a zazwyczaj w takich sytuacjach szuka się info, czy to aby nie jakiś stały problem w danym miejscu jakiejś tam misji.

ocenił(a) grę na 9
sylwester_3

mam ten sam problem podczas wczytywania siada mi gra żadnej pomocy w necie MASAKRA

sylwester_3

Zostawiłem wczytywanie i poszedłem na sniadanie, wracam a tu się wczytało.Trzeba jakiś czas poczekać i tyle :) Pozdro