PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699775}

Obcy: Izolacja

Alien: Isolation
2014
8,0 4,4 tys. ocen
8,0 10 1 4358
Obcy: Izolacja
powrót do forum gry Obcy: Izolacja

Gra nie ma takich wymagań, jakie podali twórcy, na moim kompie, na którym FIFA 15 "ladży", Alien chodzi bez problemu na
1920x1080 i Medium/high Detale :)

ocenił(a) grę na 9
kapsel97

Jakie masz bebechy?

Ciekawe czy gra ruszy an karcie DX10...

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

Możliwe (żarcik, chociaż...), te wymagania które podali są naprawdę za duże, gdyż gra naprawdę, tak samo jak Outlast, dużo nie wymaga...

kapsel97

Nie pierwszy i nie ostatni raz zawyżane są wymagania. Czysty marketing. Poza tym gra wydaje się być nieźle zoptymalizowaną, na silniku stworzonym specjalnie dla tej gry.

użytkownik usunięty
STAMiNA

Niestety, nie ruszy bez DX11...

ocenił(a) grę na 6

Pisałem o tym poniżej...

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Ale nie odpowiedziałeś centralnie na post autora, mógł przegapić.

ocenił(a) grę na 6

Pisałem tylko jak wszyscy odpowiadają na jego posty to przecież oczywiste jest to, że jestem na samym dole...

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Ale nie odpowiedziałeś na posta założyciela, tylko kogo innego.

ocenił(a) grę na 6

No nie wierze masz jakie zaburzenia psychiczne???

WujekChu1ek
WujekChu1ek

13 dni temu
SEGA zawsze robiła dobrze zoptymalizowane gry, nigdy nie miałem z żadną problemu, i fakt wymagania są zawyżone ale kartę obsługującą Dx11 trzeba mieć.
w odpowiedzi na post: kapsel97

W odpowiedzi na post kogo??? Założyciela tematu. Skończyłem!!!!

ocenił(a) grę na 6

Ps. To, że mój post był pod czyimś komentarzem to nie znaczy, iż pisałem do niego!!!!!!!!! Naucz się korzystać z tej strony i czytaj ze zrozumieniem, ot taka moja mała rada.

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Wybacz, myślałem, że użytkownik STAMiNA jest założycielem - ale to nieważne.

STAMiNA zastanawiał się o DirectX a komu odpowiedziałeś? kapslowi, am-i-wrong?

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

I tak, mam zaburzenia psychiczne.

ocenił(a) grę na 6

Napisałem o zawyżonych wymaganiach jak pisał to założyciel tematu wiec tak pisałem do niego a DX11 przytoczyłem tylko dla wiedzy innych użytkowników takich jak np. STAMINA, poza tym odpowiadam na posta kapsel97 to tak pisałem do niego(NIE KU**WA DO KOGOŚ INNEGO, PROSTE??), nie do STAMINY!!!!!!!!!!!!!! I tak możliwe, że masz zaburzenia psychiczne bo pisze czarno na białym do kogo pisałem i komu odpisałem na posta a ty próbujesz udowodnić coś co nie istnieje!!!!!!!!!!!

"UWAGA ! Wymagania są bardzo zawyżone !!!" to słowa użytkownika "kapsel97"
a to moje "SEGA zawsze robiła dobrze zoptymalizowane gry, nigdy nie miałem z żadną problemu, i fakt wymagania są zawyżone"

Do kogo pisałem chcesz dalej robić z siebie głupka??

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości".
Look who's talking.

ocenił(a) grę na 6

Odwracasz kota ogonem trollu więc żegnam!!!!

ocenił(a) grę na 6

Naucz się czytać ze zrozumieniem i korzystać z tego portalu, wtedy dopiero zacznij konwersować z ludźmi. Żegnam!!

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Umiem korzystać, tylko Cię delikatnie upomniałem a dostałem salwę i wykrzykników i caps-locków.

Spokojnie, już.

ocenił(a) grę na 8
kapsel97

i5 2500k 8gb ram, Radosław 7970 - wszystko full 1920x1080 chodzi stale 60 fpsów.

kapsel97

Mam i5-4440 @3.10 GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 650 - gra śmiga na full hd, max detalach jak marzenie, co mnie bardzo pozytywnie zdziwiło, patrząc na fakt, iż tytuły takie jak Metro Redux, Watch Dogs czy Dead Rising 3 zauważalnie spowalniają gdy ustawiam na max detale.

ocenił(a) grę na 6
kapsel97

SEGA zawsze robiła dobrze zoptymalizowane gry, nigdy nie miałem z żadną problemu, i fakt wymagania są zawyżone ale kartę obsługującą Dx11 trzeba mieć.

kapsel97

Ja mam 2 giba ramu i tez daje radę :D