PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615525}
6,9 207  ocen
6,9 10 1 207
ObsCure 2: The Aftermath
powrót do forum gry ObsCure 2: The Aftermath

Dawno w nią nie grałem(z dwa lata) jednak do dziś pamiętam dużo z tej gry, natomiast jedynkę w tym roku sobie załatwiłem na PC(przerobioną gdyż oryginała na PC nie było) i powiem że ledwo co ją przeszedłem. Jedynka jest tak nudna, nieciekawa i prosta że większość gry przeszedłem dwoma tymi samymi postaciami, kiedy w dwójce często musieliśmy je zmieniać ze względu na pułapki, zagadki, umiejętności bohaterów czy po prostu zwroty w fabule.

Pieniak3

Dwójka lepsza od jedynki to fakt, ale jedynka też była bardzo dobra i miała świetny klimat :) A co do tego, że nie było jej na PC to się mylisz :) Była, ale nie wydana w Polsce. Ja swój egzemplarz mam sprowadzony z Hiszpanii ;]

ocenił(a) grę na 9
ultimate

Z tą dostępnością to chodziło mi że właśnie dość ciężko było ją dostać. I fakt jedynka była dobra, ale to dwójka góruje.

użytkownik usunięty
Pieniak3

Co ty gadasz obie części są dobre,tyle tylko dwójka rozwija formułe pierwszej części,ale równierz zrywa z eksploracją z pierwszej częsci i z bonusów po ukończeniu gry i to mnie najbardziej zdiwiło i to ze dwójka jest łatwiejsza bo dodali skrzynie w których znajdowały się bonusy ułatwiające przeżycie.