PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650949}
7,2 399  ocen
7,2 10 1 399
Orcs Must Die! 2
powrót do forum gry Orcs Must Die! 2

8/10

ocenił(a) grę na 8

Bez niesamowitych zmian w stosunku do pierwszej części za to z kilkoma usprawnieniami i
urozmaiceniami. O dziwo fabuła (tak!) jest lepsza, choć nadal znikoma, ale nie o to chodzi
:). Orków rozwala się równie przyjemnie jak wcześniej, jednak co-op wg mnie kuleje -
mogło być dużo lepiej, a nie mam podczas rozgrywek wrażenia współpracy z partnerem,
przydałyby się może jakieś minigierki w czasie fal, może pułapki środowiskowe odpalane
we dwie osoby w każdym razie jakieś urozmaicenia. Jeżeli zagracie to będziecie wiedzieli o
co chodzi, w każdym razie tryb współpracy nie został szczególnie dopieszczony. Także
achievementów mogłoby być więcej.

Ogólnie polecam, ponieważ po przegraniu około 30h w część pierwszą walnąłem drugie
tyle w OMD2. Jednak jeżeli Robot Entertainment wyda po raz kolejny grę bez znaczących
zmian, to ja jej na pewno nie kupuję. Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 7
Miczal

Achivementów jest tyle co nic.:) Nie mobilizują, są obok całej gry.

A co-op jest w zasadzie singlem tylko że jak są dwie ścieżki to każdy może się inną zająć i nie ma nerwówki... Co właściwie nawet pogarsza sprawę, bo ja lubię tę adrenalinę związaną z potrzebą ogarniania naraz tylu wyjść. A poza tym jest co-op ale bez kooperacji. Na początku uzgadnia się kto jakie pułapki bierze a potem nie ma się po co do siebie odzywać.