PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=669363}
7,7 6,5 tys. ocen
7,7 10 1 6543
Outlast
powrót do forum gry Outlast

Gra potrafi trzymać w napięciu, ja po piętnastu minutach gry już nie byłem w stanie grać dłużej.
Przechadzając się korytarzami tego psychiatryka stopniowo rośnie napięcie. Elegancka grafika,
dobra lokacja na horror (opuszczony psychiatryk, czego chcieć więcej?) Jeśli lubicie się porządnie
przestraszyć to polecam, ale jeśli macie słabe nerwy to lepiej wyłączcie od razu.

VASIMR

Na samym początku robi mocne wrażenie potem to już rutyna ucieczka i chowanie się .Szkoda że nie ma walki .

ocenił(a) grę na 9
terron

Właśnie,za dużo latania,szukania następnych drzwi,wracania się,ale jak się idzie korytażem to porządnie potrafią wstrząsnąć te zakazane mordy

ocenił(a) grę na 4
AdrianQ

W amnezji też można powiedzieć, że wiecznie uciekasz przed tym czymś, żeby nie ześwirować.

Top moich gier 2013 roku - Outlast też tam jest :)

http://literackiespelnienie.blogspot.com/2014/01/moje-top-15-gier-2013-roku.html

ocenił(a) grę na 10
terron

Jesteśmy przyzwyczajeni, że prawie w każdej grze są motywy walki, ale dobrze, że nie zrobili tego w Outlast. Jedyną twoją bronią jest kamera z noktowizorem :)

ocenił(a) grę na 9
VASIMR

hej, moze mi ktos po krotce napisac o co tak dokladnie chodzilo w tej grze? Bo nie do konca zczailem na czym polegaly te eksperymenty i co to byl za "duszek"... z gory dzieki.

ocenił(a) grę na 10
born2run

ta gra to jako 2 część za niedługo wychodzi kolejna cześć i to ma się dziać wcześniej niż to to się wszystko wyjaśni :)

ocenił(a) grę na 9
elosidzej

Przekomiczne.

ocenił(a) grę na 10
born2run

a no poczytaj to sie dowiesz :) ja czekam na 2 część :P

ocenił(a) grę na 10
elosidzej

Jaka druga część?
To jak nazywała się pierwsza niby?

ocenił(a) grę na 10
nopel

Outlast

VASIMR

Ja na razie doszłam do momentu z tym nienormalnym doktorkiem. Wymiękam, bo oglądałam gameplaye i wiem, co będzie działo się dalej :D