Gra potrafi trzymać w napięciu, ja po piętnastu minutach gry już nie byłem w stanie grać dłużej.
Przechadzając się korytarzami tego psychiatryka stopniowo rośnie napięcie. Elegancka grafika,
dobra lokacja na horror (opuszczony psychiatryk, czego chcieć więcej?) Jeśli lubicie się porządnie
przestraszyć to polecam, ale jeśli macie słabe nerwy to lepiej wyłączcie od razu.
Na samym początku robi mocne wrażenie potem to już rutyna ucieczka i chowanie się .Szkoda że nie ma walki .
Właśnie,za dużo latania,szukania następnych drzwi,wracania się,ale jak się idzie korytażem to porządnie potrafią wstrząsnąć te zakazane mordy
W amnezji też można powiedzieć, że wiecznie uciekasz przed tym czymś, żeby nie ześwirować.
Top moich gier 2013 roku - Outlast też tam jest :)
http://literackiespelnienie.blogspot.com/2014/01/moje-top-15-gier-2013-roku.html
Jesteśmy przyzwyczajeni, że prawie w każdej grze są motywy walki, ale dobrze, że nie zrobili tego w Outlast. Jedyną twoją bronią jest kamera z noktowizorem :)
hej, moze mi ktos po krotce napisac o co tak dokladnie chodzilo w tej grze? Bo nie do konca zczailem na czym polegaly te eksperymenty i co to byl za "duszek"... z gory dzieki.
ta gra to jako 2 część za niedługo wychodzi kolejna cześć i to ma się dziać wcześniej niż to to się wszystko wyjaśni :)