Bo to gra stworzona do grania przez internet...
wiec nie oceniaj na 1 jak grałes tylko w SP bo to nie ma sensu :)
ale gra to i multi i single wiec oceń sprawiedliwie, a jak nie grałeś w multi to kup orginalną grę a nie pirata sciągasz...
popieram postawę.
Tryb MP jest dobry, natomiast SP to totalna porażka
to co zrobili twórcy gry to zbrodnia.
Co za brednie.
Nie ma czegoś takiego jak "single". Możesz skorzystać z rozgrywki z botami. Tak samo jak counter-strike - tam również możesz dodać AI.
Nie rozumiem też narzekania na bugi. Jak się spiraciło, ukradło, to nie narzekać. Proste.
W tej grze, jak już wspomniał dO_ozer, nie ma single'a. NIE-MA. Gra jest stricte co-opem, nie ma tu rozgrywki SP. Miałbyś oryginała, byś to widział, że gra offline to to samo co online, tylko AI zamiast Twoich współpracowników. DotA czy LoL też mają SP, bo możesz grać offline? Tak to jest z piratami, no że chyba wydałeś kilkanaście/kilkadziesiąt euro na co-opa, żeby pograć "singla", wtedy zwracam honor.
Zgadzam się co do SP. Multiplayer też taki sobie. Przez pierwsze wieczory wciąga z czasem jednak coraz bardziej odechciewa się grać. Po prostu gra jest nudna i monotonna. Twórcy powinni postarać się trochę bardziej urozmaicić rozgrywkę.
Skorzystałem z darmowego weekendu na Steamie i po prostu nie dało się grać. Pewnie w MP jakoś można w to grać, ale grałem z botami i brak spolszczenia mnie dobił. Do tego drill się wieszał i trzeba było go restartować, więc włamywanie trwało wieczność. I strzelanie i strzelanie i strzelanie. Nie można było wybrać broni z tłumikiem, więc od razu słychać było strzały.Pewnie nie zrozumiałem tej gry i może ona ma sens w MP, ale mnie osobiscie jakoś nie podeszła.
Pograłem kilka godzin i odinstalowałem.
Jak się drill psuje to trzeba go naprawić, tłumik trzeba odblokować a później kupić, każdą misję można przejść po cichu, praktycznie każda jest banalna dopiero teraz wprowadzili jakieś utrudnienia w patchach. Dobrze że zrezygnowałeś z gry, taki napływ noobów był przez te promocje darmowe że naprawdę...