Jakie filmy taka gra. dla tych co maja duuuuuuuuuuzo czasu i cierpliwosci.
raczej "Boze" a nie boze :) a co do gry mowisz ze trzeba miec cierpliwosc chyba lepsze takie + zagadki gdzie trzeba troche pomyslec niz gra w ktorej od poczatku do konca wypruwamy flaki czy latamy z pistoletem i non stop strzelamy :) no ale to tylko moja opinia szanuje Twoja :)
moj bog jest z malej litery.
twoj moze z duzej.
no ale to tylko moja opinia szanuje Twoja :)
nie lubie gier-zagadek, lubie jak latamy z pistoletem i non stop strzelamy :)
a myślałeś ,ze co będzie w grze pt "Piła" znając fabułe filmu ? Nie było innej możliwości jak zagadki. Piłki nożnej gdzie indziej szukaj.
Piłki nie lubie.
myslalem ze bede zarzynał wszystko co sie rusza!
a nie kombinował godzinami.
to prędzej w grze pt "Dead Brain" byłoby jakby wyszla taka gra na podstawie tego gore
mój błąd - razem to sie pisze
http://www.filmweb.pl/film/Martwica+m%C3%B3zgu-1992-30990
Trochę klimatu filmu zostało, zagadki dość pomysłowe, ale później zaczynają się powtarzać i już wiemy czego się spodziewać. Sterowanie też nie najlepsze, dużo rzeczy wykonujemy klawiszami 1-4, tak jakby te QTE nie mogły być podpięte pod WSAD. Powinien być też jakiś klawisz akcji. A tak, żeby wejść w dziurę w ścianę, albo otworzyć drzwi trzeba nacisnąć 1, co nie jest zbyt wygodne. Walka w tej grze to koszmar i zależy od naszego szczęścia. Nie widzę też sensu ratowania tych postaci, bo każda i tak ma później do nas pretensje... Ładne podziękowanie. Scenariusz mógłby być lepszy, a tak czułem się jak najgorsze zło w tej grze, tylko dlatego, że uratowałem postać, która miała mnie gdzieś i zostawiała na pastwę losu. Graficznie są to niskie stany średnie, ale nie widać tego, bo większość paskudnych tekstur ukryta jest w ciemnościach. Gra raczej na krótkie posiedzenia, jest dużo momentów, w których można się zaciąć. Ode mnie 4/10.