Taa.... i pierwszy poważny cross-platforming, łączenie STEAMa z PSN, zmodyfikowany kod żelu z Tag, kompatybilność modów z innymi platformami. No i w końcu, to ciągle Valve, więc będzie to pewnie jeden z niewielu tytułów na PC, zrobiony jak należy.
Jeden z kilku, w które chętnie zagram. Jak cena będzie w porządku, bo te obecnie nie zapowiadają nic dobrego (40 euro na steam w przedsprzedaży).:/
Jeżeli nie brać pod uwagę Polski to 40 euro to jest tyle co nic, w momencie gdy w Niemczech zarabiałem za pracę w sadzie 6 euro za godzinę. Szkoda, że przelicznik na nasze złotówki jest tak wielce niekorzystny.
6 euro na godzine to wielkie G dla niemca, tylko polaczki za tyle robią i jeszcze są szczęśliwi i zapierdalają jak przecinaki... k..wa, przegrali wojne a i tak to oni są panami a Polacy ich parobkami ...
Gra kosztuje obecnie około 120 złotych dla PC i prawie 200 dla konsol. Moim zdaniem zbyt wielki wydatek na te kilka godzin zabawy którą oferuje gra.
może wydatek wielki, ale gra epicka, zawsze możesz zrobić flasza i grać na ściągniętej wersji na konsoli.
Najbardziej oczekiwane gry roku to dla mnie Diablo III, The Old Republic i właśnie Portal 2. Widziałem ostatnio gameplay z Wiedźmina i też czekam, a Duke Nukem miał wyjść 10 lat temu więc znudziło mi się oczekiwanie :P
Poza tym tak oczekiwać to ja mogę - nigdy bym się nie spodziewał, że Portal 2 przebije jedynkę. I to w takim dobrym stylu!
Lubisz jak ciebie dymają? Jak tak pędź do "błękitnej ostrygi" ściągnij, ale majtki i nastaw się.
Jak nie, to nie namawiaj ludzi do dymania innych.Ekipa z Valve zrobiła świetną grę i zasłużyli na nagrodę w postaci zysku ze sprzedaży, a nie na wydymanie!
" zasłużyli na nagrodę" Wynagrodzenie za wykonana prace trudno nawet nazywac nagroda. To po prostu cos co sie nalezy jak psu buda :)
ja ściągnąłem ;/ ale jak stanieje trochę to i tak kupię i z chęcią zagram jeszcze raz :D bo w ściągniętej wersji nie mogę korzystać z dlc
no tyle to aż nie i na pewno by tak nie było, ale no chociaż 60 a nie kurde 2 lata po premierze i 120 !!!
Ale ona kosztowała 16 złotych, kilka tygodni temu na steam (zależy od kursu euro, w czasie Summer Sale był ok. 4,18)
Btw, w 8 miesięcy po premierze kosztowała już z 30-parę złotych.
Nie wiem, od roku niczego nie kupiłem w normalnym sklepie i nie widzę powodu by to zmienić.
Jeśli problemem jest brak konta w banku to sprawdź gdzie u siebie mozesz kupić paysafecard.
http://www.paysafecard.com/pl/pl-paysafecard/
a chciałbyś kontynuację Portala 2? Jak myslisz, co by mogło być w 3 części? W sumie nic nie zostało zakończone: Chell żyje, GLaDOS została dalej dla testów w Aperture.