Oceniam tą grę jako pierwszą tzn nie grałam w poprzednie części - tą jestem zachwycona jest to w sumie 2 gra która na XBOXIE pochłonęła mnie na dobrych kilka wieczorów - świetna grafika - POLECAM
to polecam zainteresować się trylogią (Piaski Czasu, Dusza Wojownika, Dwa Trony) - o wiele lepsze, dłuższe i przede wszystkim trudniejsze niż średnie (na tle poprzednich) Zapomniane Piaski.
Moja ocena to także 10/10 i podobnie - jest to jedyny Prince, w jakiego grałam. Słyszałam o poprzednich częściach, jednak właśnie opisy typu "trudniejszy", "mroczniejszy" skutecznie mnie zniechęcają. Zapomniane Piaski są IDEALNE! Po tym jak przeszłam ją po raz pierwszy natychmiast następnego wieczora zaczęłam od nowa. I na pewno jeszcze wiele razy zagram. Co w niej uwielbiam?
- piękna grafika (oczywiście, nie powala na kolana, ale wszystko naprawdę jest bardzo ładne, subtelne i pięknie ze sobą współgra) i animacje (książę rusza się bardzo efektownie, płynnie)
- bajkowa
- niesamowite akrobacje (szczególnie pod koniec gry mogą się poplątać palce - cudowne!)
- nieskomplikowane (dzięki czemu dające mnóstwo radości) walki
- udźwiękowienie (bardzo podobają mi się podkładane głosy – mam wersję oryginalną)
- wszystko
I tak, jestem niedzielnym graczem, jednak brak mi nie zapału a czasu po prostu. Nie lubię wymagających gier, bo nie mogę sobie pozwolić na przechodzenie tygodniami jednej lokacji (lata szczenięce dawno już mam za sobą, a wyzwań życie codzienne dostarcza mi aż w nadmiarze :) ).
Za jakiś czas skuszę się na „Piaski czasu”, a aktualnie czekam na przesyłkę z Princem z 2008 roku. W tej chwili mogę śmiało stwierdzić, że „Zapomniane Piaski” to absolutnie najlepsza gra, w jaką grałam do tej pory.
tak jest popieram i skoro tak polecacie wiec chyba zainwestuje w część z 2008.Obecnie gram w Castlevania : Lords of Shadow też jest bardzo fajna ogólnie lubię trochę powalczyć i trochę pogłówkować
Ja również jestem wielkim fanem Prince of persia,uwielbiam gry w takim klimacie a ta część była naprawdę bardzo dobra. Gameplay w tej grze powoduje ,że dość ciężko się od niej oderwać i te pułapki ,zagadki :) Może graficznie nie jest super zrobiona ale daje radę.Ale polecam zagrać w poprzednie części zwłaszcza Piaski czasu :D Tą część przeszedłem już co najmniej z 6 razy i zapewne będę do niej wracał. Oczywiście z kolei drugą grą jest seria AC która również jest rewelacyjna. Szkoda ,że mało gier wychodzi w takim klimacie.