PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643574}
6,7 644  oceny
6,7 10 1 644
Project CARS
powrót do forum gry Project CARS

Pre-Alpha

ocenił(a) grę na 7

Gram w wersję pre-alpha i nawet na obecnym stadium gry stwierdzam, że to najlepszy racesim w
jakiego grałem. Wymagający model jazdy i przede wszystkim świetnie odwzorowana
nawierzchnia torów. W żadnym innym simie nie spotkalem się z taką dbałością o ten aspekt
rozgrywki.

Sieku

Data wydania jest niby na lipiec 2013, tylko jak na razie brak planów wydania w Polsce, ale się wścieknę jak nie znajdzie się jakiś dystrybutor. Jest to gra na którą czekam już bardzo długo, posiadam kierke Logiteh MOMO i nie mam prawie w co grać z nowych gierek, Shift 1 i 2 prowadzenie w jedynce to masakra a w dwójce to pół masakry do chyba tam III klasy bo w klasie IV najszybszych samochodów nie jesteś w stanie utrzymać na łukach a co dopiero wchodzić technicznie w zakręty. Cztery gry które polecam w tym momencie na kierownice to Dirt 2, Dirt 3, Race Injection i Gt Legend, mam nadzieję że to będzie to na co zawsze pecetowcy czekali, czyli Gran Turismo czy Forza w wersji na PC, mam nadzieję tylko że będzie możliwość dogrywania z czasem samochodów i tras oraz sprawa najważniejsza czyli że nie s.p.r.l.d. sterowania bo to w tej grze będzie najważniejsze, o zapomniałem jeszcze dodać na kierce dobrze gra się jeszcze w F1 dwie ostatnie części, sterowanie jest bardzo dobre na kierownicę.

killerek132

Gran thurismo nigdy nie wyjdzie na pc .To przecież jeden z głównych koni pociągowych play station.Osobiście czekam na r factor 2.