Cóż można o tej grze napisać, pograłem w nią może maks 3-4h i usunąłem, ponieważ się szybko nudzi. Całość gry jest oparta na totalnej demolce. Fabuła liniowa. Ogólnie dla osób +18 nie polecam.
Fabuła może i liniowa, grafika też nie jest najlepsza, ale poczucie mocy prowadzonej postaci jest tu świetne. Wg mnie to jedna z najtrudniejszych gier ostatnich lat, przy ostatnich misjach hardkorowość wznosi się ponad wyżyny (jak za starych dobrych czasów). Jak dla mnie dość skomplikowane było też pozbieranie do kupy tych strzępków wspomnień w jedną całość.
Gra jest świetna! Połączenie AC ,spiderman'a i GTA. Dałem 8/10 bo grafika nawet jak na czas powstania jest dosyć kiepska a fabuła odrobine przekombinowana. Wgniata konkurencje jaką jest infamous w ziemie i urywa dupe! Trzeba sie nieźle natrudzić żeby przejść niektóre misje. Polecam wszystkim!
Podchodziłem do niej dwa razy. Za pierwszym, fakt, znudziła mi się bo głównie wchodziłem by sobie poskakać i porobić rozwałkę. Drugie podejście, to już co innego. Zacząłem robić misję i muszę powiedzieć, że jest przezajebiście. Na początku jeden hunter sprawiał kłopoty a potem jak ma się ich na karku z 5, a do tego ze 4 helikoptery 3 czołgi i masa żołnierzy to naprawdę trzeba się namęczyć.
Gra świetnie oddaje chaos. Trupy na ulicy, panika, porozwalane budynki, pojazdy. No i oczywiście czuć MOC Alexa. Fajne upgrady pozwalające pokonywać wrogów na wiele sposobów. No i kombinować jak walczyć z trudniejszymi przeciwnikami. Fabułą liniowa? No i co z tego to nie jest RPG. To taki interaktywny film sf.
Ta gra bije na głowę większość, jak nie wszystkie tego typu tytuły.
to polecam spróbować InFamousa, również lubiłem Prototype zanim nie sięgnąłem po InFamous 2 (chociaż jedynka mimo gorszej grafiki uważam, że jest lepsza).
Haha a se wzywaj cieciu, prawa i tak nie unikniesz. Sprawiedliwości stanie się zadość. Ułatwisz mi tylko pracę. :) http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ
na początku jest bardzo fajna, ale później jest tak jak napisałeś, nudzi się i odechciewa grać
to samo uczucie...ja przeszedłem gre do końca, ale trochę na siłę bo faktycznie szybko się nudzi - kombosy (niestety) nieciekawe. System walki nudny - do pięt nie dorasta temu w Batman Arkham, że już nie wspomnę o Wolverinie Origins. Fabuła jeszcz jakoś tam obleci, ale kompletnie nie przypadł mi do gustu Alex Mercer - bohater socjopata, który demoluje całą dzielnicę oraz misje typu "zabij wszystkich żołnierzy i pomóż zainfekowanym" po czym nastepny event był zupełnie odwrotny. Dla mnie - trochę schizofreniczne. Za jedno musze pochwalić gre: to ten typ gdzie otwarty swiat naprawdę się sprawdza - poz tym nic szczególnego. Take it easy
Przyznam się, że mnie miejscami fabuła trochę zaskoczyła np. w jednym filmiku dowiadujemy się, że główny bohater to tak naprawdę nie jest alex (cytat: " That was so real. Even i've belived It. I'm not human. Alex was just a role I've played. I am the virus.) i że to on to wszystko rozpętał lub gdy w ostatniej misji jego główny wróg(specjalista) zmienił się w kolosa. Jak ktoś nie rozumie cytatu to przetłumacze. Pzdr
Co racja to racja to co pamiętam fabuła w obydwu Prototypach była niezbyt ciekawa i niezbyt rozbudowana!Jednak to co również pamiętam to w obydwu tych produkcjach bawił widok tpp,otwarty świat i gumowate umiejętności naszych obydwu bohaterów ;).Mówiąc prosto nie są to wybitne produkcje jednak można przy tym miło spalić czas i raczej do tego nie będę wracał ale obydwu Prototypą mogę wystawić 8/10 za pomysłowość i nie tylko.Pozdrawiam