PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659714}
3,4 364  oceny
3,4 10 1 364
Rambo: The Video Game
powrót do forum gry Rambo: The Video Game

Wiem jestem ja zacięta płyta, ale to oczywiste że od tej gry nie można oczekiwać cudów. Ostatnia gra o Rambo wyszła w 1989 roku była potworna i teraz nagle mi się przypomniało że istnieje taki film ? Nie mam zamiaru się dać nabrać. Już się przygotowuję by postawić kolejną jedynkę.

crazy_race

Bądźmy dobrej myśli, nie ma co sie az tak negatywnie nastawiać.

rotanimreT

Nie ma nadziei. Miałbym jakąś gdyby gra była tworzona przez kompetentnego developera, a tym czasem to Teyon Games twórcy takich "hitów" jak: Robot Rescue 2, Heavy Fire: Shattered Spear, Heavy Fire: Special Operations 3D albo.... Miś Hubert: Zimowe Harce. To niszowa firma robiąca głównie shovelware. A wiesz co jest najgorsze ? To polska firma. Jak już mówiem nie ma nadziei, że Ci panowie zrobią coś w miarę grywalnego.
http://en.wikipedia.org/wiki/Teyon

crazy_race

A to nie wiedziałem.
Szkoda, bo liczyłem na najlepszą grę na licencji od czasu Batków.
Jeszce wolvi był ok.

EDIT
No i oczywiście ubiegłoroczna przygodówka The Walking Dead

rotanimreT

The Walking Dead to wyjątek od reguły, która ostatnio została znów potwierdzona przez The Walking Dead: Survival Instinct.

crazy_race

Racja xD
Chociaz w si nie gralem, wiec sie nie wypowiadam

crazy_race

Jak lubie serial The Walking Dead tak nie lubie gry The Walking Dead - syf dla mnie i już. Co do gry Rambo ucieszyłem się bo to mój jeden z ulubionych filmów, no ale od początku trochę przypomina mi grę The Walking Dead. Mam takie odczucie.

benburney

TWD od Telltale Studio to syf? : O

A co do Rambo to wystarczy zobaczyć gameplay, żeby wiedzieć, że 20 zł to byłaby zbyt duża cena jak na taką gre.

Kisamcia

Może benburneyowi chodzi o "The Walking Dead: Survival Instinct".

crazy_race

I znowu twój komentarz o filmówce.Chyba lubisz krytykować filmówki.

BIOLLANTE

Bardzo i do tego gram w filmówki pomimo tego, że wiem jak bardzo są kiepskie. Jest na to chyba jakieś słowo...masochizm ?

crazy_race

Druga reklamówka wygląda bardzo nędznie. Szkoda, tym bardziej, że twórcy nie muszą spieszyć się z premierą, przecież nie jest to gra wydaja równolegle z filmem.
http://www.youtube.com/watch?v=DUwz3TXzLFQ

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
crazy_race

No a co się spodziewać po grach na podstawie filmów? Polecasz jakąkolwiek taką?
Pozdrawiam,
Wiktor Chmielewski

wiktor_chmielewski

http://www.filmweb.pl/videogame/Kroniki+Riddicka%3A+Ucieczka+z+Butcher+Bay-2004- 606352

crazy_race

Ta gra nie jest na podstawie filmu. Dzieje się w świecie wykreowanym w nim więc nie zaliczałbym go do gier na podstawie filmu. Idąc tym tropem wszystkie gry osadzone w uniwersach Star Wars i Star Trek są na podstawie filmów.

zulombo

NIE. Gra jest wymienina w oficjalnym kanonie więc jest i grą na podstawie filmu (postacie) i grą osadzoną w uniwersum. Dla mnie to jedno i to samo.

crazy_race

Sam sobie zaprzeczasz. Chociaż skoro dla ciebie to jedno i to samo, to nie będę strzępić języka.

użytkownik usunięty
crazy_race

Z tego co widziałem do tej pory to jestem nastawiony pozytywnie. Nie widzę w niej nic słabego póki co. Oczywiście wiesz, że to będzie Rail Shooter? Muzyka z oryginału jest, brutalność jest, głosy z filmów są, przyzwoita grafika jest, jeśli tylko będzie można w nią pograć dłużej niż 3 godziny, to ja będę płakał z radości.

4 godziny i gra ukończona. Dłuższej gry nie zrobią, bo to budżetówa od początku do końca.

crazy_race

Jedyneczka postawiona jak obiecywałem.

crazy_race

Ale zagrałeś chociaż w nią?

zulombo

Tak, wczoraj kupiłem na Steamie i już ją ukończyłem. Nuuuuuda. To była droga przez mękę.

crazy_race

dałeś 99 zł za ten shit ?

Psyhe

Też mi się to nie dodaje, ale to już jego sprawa czy grę kupił na steamie czy też dostał od kolegi z Ameryki Bita Torrenta czy też nawet kijem jej nie dotknął. Swoją drogą ciekawe hobby: granie w gry, które wie, że mu się nie spodobają.

zulombo

Oczywiście, że to dziwne. Maniactwo połączone z masochizmem :-)

crazy_race

Widziałem właśnie tą grę to znaczy nie grałem ale oglądałem i powiem tyle taka gra w tych czasach :/ taka gra za taką cenne :/ no ja nie wiem ale raczej zrobili straszny syf który dojrzę powinien jak już co być darmowy albo za symboliczną 1 zł bo jak na te standardy to kpina jest że Ci ludzie wzięli kasę tworząc grę nie na te czasy może oni w bunkrze mieszkali :/ hehe żartuje ale to nie te czasy by tworzyć takie gry.