PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608004}
8,7 12 tys. ocen
8,7 10 1 11513
Red Dead Redemption
powrót do forum gry Red Dead Redemption

Mam pytanie: Co kupić na Xboxa? RDR czy Skyrim? Proszę o odpowiedź! Zależy mi na długości gry i interakcji ze światem!

Jedr0i

Przepłacasz na PS3 masz RDR za darmo plus każde DLC PS3 co miech dostaje gry za darmo xddd
Kupuj RDR obie gry są grą roku ale to jednak RDR jest tylko na konsolki nie PC skyrim tylko dla fanów rpg ( musisz znać pro angielski )
W RDR jedyna interakcja ze swiatem to ze patrzysz na gre bo wyglada zajebiscie i przejdziesz ja minimum 3 razy wciaga

wandal1000

Angielski znam w miarę dobrze, na dodatek nawet na konsolach jest polska wersja.A z tego co wiem w RDR nie ma za dużo Indian, więc nie można dostać strzałą w kolano :)

Jedr0i

"konsolach jest polska wersja"- polska wersja jest dostępna tylko jako pirat na xboxa 360. Jeden z adminów xboxforum przeniósł polski dubbing z wersji PC na xboxa.

ocenił(a) grę na 10
wandal1000

Tylko weź pod uwagę, że jak skończy Ci się abonament, to gry już nie włączysz na PS3. :P
Grałem w obie gry i jestem tego samego zdania co wandal1000. RDR wciąga i na pewno nie jest to gra "na raz". Ja osobiście wolałbym kupić RDR niż Skyrim'a, ale to tylko moja opinia. :)

ocenił(a) grę na 10
Jedr0i

RDR. Kapitalna gra, kapitalna historia i rewelacyjny główny bohater. Tylko Rockstar potrafi robić takie gry. No i nie bez znaczenia jest fakt, że wyciągniesz ją teraz za grosze.

Jedr0i

to i to