PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608004}
8,7 12 tys. ocen
8,7 10 1 11547
Red Dead Redemption
powrót do forum gry Red Dead Redemption

Liczę że w 2 części z czystko gta systemu przejdą bardziej w RPG i bedzie wiecej NPC na mapie wiecej miast misji pobocznych głównym
RPG na dzikim zachodzie marzenie

ocenił(a) grę na 10
wandal1000

Też liczę na kontynuację, bo ta perła jest lepsza niż GTA 4 i 5. A Rockstar robi gry coraz bardzije przyominające RPG, co mi się podoba.

ocenił(a) grę na 8
laxman

Wszystko wskazuje na to, że kontynuację RDR ujrzymy w tym roku (mam nadzieję, że już gdzieś w okolicach wakacji). Doczekać się wprost nie mogę, bo wg. mnie to najlepsza gra w jaką mogłem dotychczas zagrać. Po prostu arcydzieło.

ocenił(a) grę na 10
Maestro_filmaniak

Nie ma szans na RDR 2 w tym roku. Gdyby tak miało być, to już byłyby przecieki, a oficjalna zapowiedź musiałaby pojawić się 6 - 8 meisięcy przed premeirą. Rockstar ma na głowie pecetowe GTA 5 i to ich pochłania, na pewno tak do marca.

ocenił(a) grę na 8
laxman

Pecetowe GTA 5 zaplanowane jest na 27 stycznia, dlatego też mam nadzieję, że RDR wydadzą jeszcze w tym roku. Tak poza tym, co Ty byś chciał zobaczyć w ewentualnej kontynuacji RDR. Ja osobiście mam nadzieję, że cofną się w czasie o kilkadziesiąt lat i Indianie odegrają w fabule jakąś większą rolę, więcej zadań pobocznych i może większy świat do zwiedzania niż w 1 części RDR.

ocenił(a) grę na 10
Maestro_filmaniak

No dobra, nie będę gasił Twej nadziei na RDR w tym roku, w sumie sam mam takową:)
Co bym sobie życzył?
Na pewno dalszą zabawę konwencją westernu w kazdej postaci. już jedynka była hołdem i taki mskansenem po tym gatunku, a tutaj mogliby pójść jeszcze dalej. Indianie to świetny pomysł.
Świat na pewno będzie większy i bogatszy, sam chciałbym większego wpływu naszych czynów na swiat oraz ulepszonego systemu reputacji. Magicy z Rocksatra na pewno nas nie zawiodą.

ocenił(a) grę na 9
wandal1000

Osobiście uważam, że tak jak było dotychczas - dostaniemy zupełnie nową historię, z nowym bohaterem i tytułem - najpierw mieliśmy "Red Dead Revolver", potem "Red Dead Redemption", więc czas na kolejne "Red Dead R....".

Gry również nie spodziewałbym się szybciej niż w 2016r., dobrze by było jakby chociaż w 2015 zapowiedź miała miejsce.

wandal1000

Chyba trzeciej części, bo przed Red Dead Redemption był jeszcze Red Dead Revolver. :P