PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630918}
6,9 2,3 tys. ocen
6,9 10 1 2295
Remember Me
powrót do forum gry Remember Me

Ta gra...

ocenił(a) grę na 7

...przypomina mi najnowszą odsłonę Deus Ex. Bardzo podobny klimat.

Omeredith

Ale to takie na plus skojarzenia są. ;)

ocenił(a) grę na 7
Pablo93

Oczywiście :) "DE: Human Revolution" to jedna z najlepszych gier, w jakie grałam. Zobaczymy, jak się spiszą twórcy "Remember Me" :)

Omeredith

Świetna gra i co ważniejsze, świetnie się sprzedała. Dzięki temu obecnie mamy mały renesans cyberpunk'u, co mnie bardzo cieszy. A Remember Me to tylko przystawka, daniem głównym będzie Cyberpunk2077 robiony przez ekipę odpowiedzialną za Wiedźmina ;)

ocenił(a) grę na 10
Omeredith

Fabuły są w 100% różne. Jedynie te tytuły połączył gatunek jakim jest "CyberPunk".

Peter_Quinzel

A jedyną znaną i dobrą grą wielu ostatnich lat z tego gatunku jest właśnie ostatni Deus Ex, dzięki któremu w ogóle dowiedziałem się o takim gatunku. (fani od lat tego gatunku może znają inne dobre gry w ostatnich 5 latach z tego gatunku, ja nie siedziałem w gatunku, ale w grach siedzę bardzo i nie słyszałem) Więc co jest dziwne, w tym, że mu przypomina właśnie Deus Ex,bo jak zauważył klimat jest bardzo podobny?

ocenił(a) grę na 10
tomciog18

Masz rację, ale popularność CyberPunku rośnie od 10 lat, także w filmach: Łowca Androidów, Raport Mniejszości, Johny Mnemonic, Ja-robot czy Pamięć Absolutna. Wkrótce będzie także wybitna gra CyberPunk 2077, w którą będę musiał zagrać ;P
Ogólnie w grach ciężko natknąć się na CyberPunk wysokiej rangi, chodź gier jest coraz więcej np, ostatnio pojawił się Syndicate, który fabularnie był dla mnie totalnym dnem.

ocenił(a) grę na 8
Omeredith

Moje pierwsze skojarzenie - "Mirror's Edge"

pawelecki96

Ja tak samo hehe