PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606958}

Resident Evil 2

Biohazard 2
1998
8,6 4,2 tys. ocen
8,6 10 1 4169

Resident Evil 2
powrót do forum gry Resident Evil 2

Zapraszam na forum :)

http://www.mwrc.pl/forum/

Dołącz do nas :)

I będą naskakiwać na ciebie...No przynajmniej niektórzy.

każdemu pewne się kiedyś wyrwie...
mnie raz się zdarzyło jak gostku o GTA SA Napisał że to gówno z masą błędów czy coś podobnego to ja go wyzwałem chyba debil bo mnie poniosło...

Niszczyciel2000

To tak jak ja na jakimś profilu aktora, troll napisał że jest dupa nie aktor, i kilka niemiłych słówek do mnie, taka awantura że go wypierniczyli z FW, na zawsze !
i dobrze, jednego trolla mniej, co nie znaczy ze kiedyś może zaatakować ponownie :)

nom ;p
albo mi się zdarzyło że że coś napisałem a koleś do mnie "zamilcz ..uju "
poprosiłem o kulturę osobistą to on powtórzył zachowanie...
jakieś 2 dwa dni później wchodzę na to foum a tam : wpis zablokowany z powodu naruszenia regulaminu (konto usunięte) myślę sobie haha dobrze ci tak ;p

Niszczyciel2000

Dlatego ja wole nie wdawac się w takie "dyskusje". Chyba, że czytam posty które mnie bardzo denerwują, ale zazwyczaj nikt na mnie nie naskakuje ;d

hotek95

To tak jak u mnie, raczej rzadko się to zdarza ale jak już to jest wojna :)
wygrywam bitwę i wojnę :)

Niszczyciel2000

To jest najlepsze debilom kasują konta za to że kultura wykracza poza kulturę :)
czyli na FW są zaj***biści moderatorzy bo wiedzą co mają robić, i kasują trollom konta :)

No to dobrze, ale i tak powracają niestety.....O i jak ich usuwają to od razu rośnie ocena filmu, a potem znów spada....

niestety nie wszystkim ;(

Niszczyciel2000

Właśnie zawsze zostaje zrobić nowe konto :)
znałem gościa co miał 4 konta i na wszystkich robił ludziom na złość....takie zamieszanie zrobił że trafił do sądu :)

no to nieźle ... nie wiedziałem że za trollowanie się trafia do sądu ;p

" niestety nie wszystkim ;( "
http://www.filmweb.pl/user/0wner2/blog/533248
blog tegoż osobnika przekracza najśmielsze oczekiwania ;(

Niszczyciel2000

"Lista trolli których zmasakrowałem."
Fajna lektura ! hahahhahaha - dzięki za link :)
czyli to co mi się przytrafiało to pestka z tym co jest tutaj :)

3. Huang_jiaoshouTai

Jeden z największym filmwebowych trolli, znany z tego, że jest żółty, a w dodatku kłamliwa świnia i cham. Dał się złapać w ewidentną prowokację, kierowaną w jego stronę przez moją osobę, którą wyczułoby nawet 8-letnie dziecko z upośledzeniem umysłowym. Troll i gbur.
TO JEST NAJLEPSZE !

No nie ? ;p

Niszczyciel2000

Obecnie, znalazłem forum na który jestem najeżdżany....
ale to raczej komedia, niż powaga....
ale z tymi trollami to gościowi należy się medal :)

Dobra koniec tego tematu xD To jest forum o RE a nie o trollach. O czym można podyskutowac?

hotek95

Pewnie, o trollach mało interesujący jest temat....
o czym - O RE !

Ale co konkretnie? :)

hotek95

Hmmm....może o postaciach, albo o zagadkach, coś co nam się podoba :)
jesteś dziewczyną, wybierz - masz pierwszeństwo :)

Oj ale nie mam pomysłów, zmęczona jestem, ach ta szkoła...haha

hotek95

To tak jak ja z robotą :)

Dobra, to może ja zacznę :)

ZAGADKI :

najlepsze w RE 2 były dla mnie, te półki w biblioteczce, gdzie po wykonaniu zagadki można było zabrać brązowią kostkę, albo np. armata w laboratorium, maszyna do robienia korków, windy, czy nawet posag z klejnotami :)

ta zagdaka z biblioteką w sumie trudna nie była ale samo pomieszczenie mi się podobało. Ale poza tym podobają mi się końcowe zagadki w laboratorium, gdzie już walczymy ztą ćmą itp. Samo to labolatorium jest wspaniałe.

hotek95

Hmmm...
Może zagadka z sejfem ?
Jak grałem w to z kolegą nie wiedzieliśmy z kąd ten szyfr wziąć i jakieś 10(lub więcej minut) nam zeszło na wymyślaniu szyfru ;p

Niszczyciel2000

Tak to jest jak się nie zbiera papierków haha

hotek95

chcesz mi powiedzieć że coś przeoczyliśmy ?
Hahaha ...
Ciekawe gdziie ? (powiedz) ;p

Niszczyciel2000

Ale o dwójce piszesz i masz na myśli ten sejf gdzie jest tylko broń, jak tak to te papiery leżą na siedzeniu na komisariacie, tam gdzie są te podwójne dźwi to chyba tam jest, już nie pamiętam dokładnie.
A w 3 do sejfów to już kompletnie nie pamiętam.

hotek95

jeny broń...Amunicja. Mogę się mylić bo jestem w dobrym humorze i jakoś tak reaguje potem hehe

hotek95

hehe mnie chodziło o sejf w re2 i był tam [color=Yellow] Acid Rounds [color/]
hehe a mój kolega myślał że tam będzie zapalniczka ;p

Niszczyciel2000

no to dobrze napisałam, te papiery są w tym pomieszczeniu z podwójnymi dźwiami na komisariacie, tam gdzie w scenariuszu A idziesz tam i pierwszy raz widzimy lickera.

hotek95

a ja nie wiem co to za scenariusz bo mój kolega bierze opcję " ARRANGE THE GAME " czy jakoś tak i ma niekończoną amunicję i wszystkie sekrete bronie ;p

Niszczyciel2000

A no to po prostu gre zaczyna z nieskończonyym ammo. Na tym róznica polega no i gra jest łatwiejsza.

hotek95

taaa....
to dlaczego jak go zaatakował LICKER to po Fine miał od razu Danger ?
Bug/błąd ?
Ps nadal nie wiem jaki to scenariusz ;p

Niszczyciel2000

No raczej ma łatwiej bo ma nieskończoną amunicje, a zaczynaj gre z takim zwykłym handgunem. Poza tym nie rozumiem, ma taką broń a lickera nie zabił.

hotek95

zabił
tylko dziwię się bo po jednym pazurze lickera miał danger ...\
Wziął go jebn.ł
z bazy i po lickerze no i potem first aid spray ;p

Niszczyciel2000

haha ale też lepiej roślinki używać niż spreye, bo ci ocene obniża.

hotek95

wiem ...
czy to prawda że niedługo będzię miał bossa bo jego kolega tak mówił ;p

Niszczyciel2000

A w jakim konkretnie teraz miejscu jest?

hotek95

mówił że szuka zapalniczki bo ma coś przy kominku zrobić (Przynajmniej tak myślimy)
ostatnio się nie widziałem z nim może dalej doszedł ;p

Niszczyciel2000

jeny już nie pamietam, ale widać że Claire gra. Nie pamiętam już, ale czy jakiś boss będzie jak gra w scenariuszu A to chyba nie, a jak B to Mr.X może się pojawić.
Muszę sobie odświeżyć bo dawno nie grałam hehe

hotek95

hehe ...
Okay ;p

Niszczyciel2000

A skąd wiesz że gra Claire ?

Niszczyciel2000

bo Leon ma od razu zapalniczkę.

hotek95

aaaa...

Niszczyciel2000

jakoś mi to umknęło ...

Niszczyciel2000

poczytałem sobie, żal mi że tyle przeoczyłem, i nawet nie wiem od czego zacząć :)

Leon da Claire zapalniczkę gdy wejdziemy do pomieszczenia z dziura w dziwach, tam gdzie Sherry się prześlizgnęła, Claire się w tedy pytała Leona czy jej nie widział ;)
A ten szyfr to 2236, i papiery do niego leżały w sali kongresowej w dużych drewnianych drzwiach na parterze :)

Sorki że to tak nieaktualne, ale mam taki charakter :)

hotek95

Tutaj celne trafiłaś, ale warto się odświeżyć :)

no to dobrze, wiem bo sama kiedys tez nie zbierałam się męczylam, bo musiałąm się wracac.

hotek95

Ja tez się męczyłem, z tym kominkiem najbardziej, a wystarczyło podpalić - hehhe, zapalniczka, najbardziej przydatna rzecz w RE 2 :)

No ja też a potem taki facepalm, tyle się męczyłam a to tylko o to chodziło.....no comment

hotek95

Hehhehe....no ale bez męczenia nie ma gry, to fajne, teraz wszystko idzie jak po masełku :)