jak dla mnie ta gra to coś pieknego.wiele godzin spędzonych aby ją przejść i wiele niezapomnianych wrażeń
A żebyś wiedział....ten czas był dobrze spędzony, bo gra jest świetna i pełna grozy ;)
Ta gra ma w sobie coś wyjątkowego co sprawia,że nie można się od niej odkleić a każda śmieć bohatera motywuje tylko by przeć dalej.
No pewnie, właśnie to motywuje, alby gracz nie odpuścił rozgrywki zbyt szybko, i to jest wyjątkowe ! ;)
Ja musiałem to przejść za pierwszym razem, tak RE wciąga... nie spotykające :)
" jak dla mnie ta gra to coś pieknego " - piękne to są zachody słońca, ta gra zapiera dech w piesi :)
Dech w piersi zapiera przyciemnione tło i punk opierający się na drzwiach, do których jeszcze nie wchodziliśmy,
i nie wiemy co jest za nimi, albo ten survival, i łkanie o zapis bo jesteśmy daleko i nie chcemy teraz zginąć.....
Dech zapiera, co czai się za rogiem, i czy starczy zabić wszystkich z małej ilości amunicji...
albo ten nóż, trzymamy w ręku i napieramy na pada, by zombee jak najmniej nam odebrał żyć :)
(Nie używam noża w grze :))
Jest jeszcze wiele innych smaczków :)
Ta gra jest smaczkiem w pełni i całkowicie.Nić dziwnego że sie w niej zakochałem od pierwszego zabitego zombie czy użytej zielonej roślinki.