Ta część wogóle już nie ma klimatu, akcja w afryce, zero zagadek, brak momentów w których czułbys się niepewnie tylko sama rozpierducha.
5/10 za sentyment i bohaterów.
No ale on chyba tego uruborosa nie ma, nie pamiętam bo z ponad rok temu w to grałam.
Poza tym wiemy że Wesker jest "inny". Jednak mógłby się wygrzebac z tymi poparzeniami, bo w 100% raczej też nie wiemy czy te granatniki trafiły prosto w niego.
" No ale on chyba tego uruborosa nie ma, nie pamiętam bo z ponad rok temu w to grałam. "
Pod koniec gry mówi " IM JUST GETTING STARTED "
i rozwala kawałek samolotu i łączy się z uroborosem...
" Jednak mógłby się wygrzebac z tymi poparzeniami, bo w 100% raczej też nie wiemy czy te granatniki trafiły prosto w niego. "
Jakie granatniki (WTF) ?
Chyba wyrzutnie rakiet ;p
mój przyjaciel uważa że rozerwały mu łeb...
ja jestem innego zdania uderzyły w lawę powodując eksplozję do góry...
Pożyjemy zobaczymy. Ale jeśli będzie nowy wróg to niech będzie coś może a'la Wesker, albo coś w stylu Saddler'a z 4
O, niech tak będzie, czasem zmartwychwstanie najgorszych wrogów jest kłopotliwe, ale czasem to jest dobry sposób na przestraszenie gracza :) który ich nie lubił ;)
Niepsodzianka by było jesli w kolejnych kilku częściach, już byłoby powierdzone że Wesker nie żyje....Część 8 xD HE IS ALIVE!
kręci mi się w głowie, od tych pojawień się Weskera,
pora an coś nowego !
W sumie można to wytłumaczyć tym że Weskera ratuje Umbrella :)
oj tam Albercik jest super hehe
OO no mogłoby tak być. Umbrella return...
A jak myślisz ile części jeszcze mogą zrobić?
Albercik, pewnie że spoko :)
Niech będzie jak najwięcej części !
tęsknię za 2d (RE 1 RE 2 RE 3)
Też tęsknie....
Ale jak robią kolejne części to niech nie zapomną o naszych głównych bohaterach...A nie dodają nowe.
Na razie dodają ciągle starych bohaterów,
oby dali Jill, czy Leona....np. też Adę czy Claire, i innych :)
No narazie...I niech tak zostanie. Barry niech wróci! Albo Billy, Rebecca...
Nie lubie Sheva'y. Irytowała mnie
Najbardziej to bym chciała Billego. Barry przecież żyje, bo było w 1 zakończenie że nie żyje, ale oryginalne jest chyba to że żyje bo w 3 przylatuje po Jill i Carlosa i prawdopodomnie to zakończenie jest prawdziwe.
a cym czy ona przeszkadza ?
a czy jak by się kierowało na zmianę bohaterami to byś ją polubiła ?
Wkurzała mnie, bo jak np. chciałam żeby przyszła to se stoi w miejscu...Wiele razy przez nią ginęłam.
denerwujące to...
Ale jakoś ta postać nie przypadła mi do gustu, mogłaby zginąć! Nie obrazilabym się ;p
ech który idiota to wymyślił ?
ja bym wolał na zmianę...
Albo np.Sheva ginie w jakiejś akcji w filmiku i od tej pory się gra samemu podałem dwa super rozwiązania pytanie dlaczego ci idioci z capcomu na to nie wpadli ?
bo są żółtkami, w tamtej chwili chlali ryż.....nie wiadomo...
jak chińczyk jest niespełniony pierniczy wszystko.
W sumie to głupi błąd, głupi ale poważny :)
co fakt to fakt...
gdyby chociaż ten bot był inteligentniejszy ale ja się chowam strzelam z ukrycia a ta jak gdyby nigdy nic wyłazi w środek ostrzału po amunicję do maszynówy no myślałem że ją zamorduję ;p
a jak walczę z reaperem to ta se biega w kółko nie wie co robić no i potem http://www.youtube.com/watch?v=fNTrHd-WLvY
jak dla mnie dyby zrobili re CV 3d to bym zagrał...
nie wiem czy mówiłem ale w starszych residentach irytuje mnie głównie celowanie i chodzenie a raczej sposób chodzenia ;p
Mnie irytuje właśnie chodzenie, czasem naprawdę robi się sztywno, i to ze czasem się śpieszy aby żyć potwór zatarasuje drogę i koniec :)
Niestety....to już za późno.....jeszcze jak się nie zapisywało !
Szkoda kozaczyć....
hah ciekawe jak musi się grać na klawierce skoro opisujecie że palce bolą :(
ja grałem na padzie i mnie irytowało chodzenie ;p
Pad to pestka w porównaniu z klawiaturą, męczące, dla mnie pad jest odprężającym przyrządem do grania w RE :)
po za kiepskim chodzeniem fajnie się gra...
mnie wkurza że nie ma jakiegoś celownika tylko że trzeba celować " na oko"