PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638130}

Resident Evil 6

BioHazard 6
2012
6,9 3,2 tys. ocen
6,9 10 1 3162
Resident Evil 6
powrót do forum gry Resident Evil 6

Dla posiadaczy playstion 3 przez przypadek w poznaniu jedna firma dała do sprzedaży

użytkownik usunięty
KASIAMUMA_9

Ciekawe, jakim cudem...gra ma wyjść w pełni w Październiku 2012 !

Gdzieś pojawił się artykuł, że kilka egzemplarzy faktycznie zostało sprzedane przedpremierowo. Z jednej strony to słaba sytuacja, a z drugiej jestem ciekawa, czy ktoś wstawił już gameplay'a z tejże części.

użytkownik usunięty
Cesarzova

Tak też to przeczytałem, niby tematem miało być coś na zachętę dla fanów, ale głupio że tylko kilka egzemplarzy,
zamiast poczekać do wielkiej premiery, która miała otworzyć Targi E3 2012.....

Gameplay już jest jest :)
http://www.youtube.com/results?search_query=resident+evil+6+gameplay&oq=rsident+ evil+6+gameplay&gs_l=youtube.1.0.0i10i19.278.4880.0.6285.22.22.0.0.0.0.177.2363. 7j15.22.0...0.0...1ac.DxlRbCZf6iM

Premiera RE 6 będzie na targach E3 w Październiku :)

Cesarzova

Takich idiotów powinno się wieszać. Jeśli gra trafi na Torrenty, Capcom straci na tym miliony

użytkownik usunięty
Turkisz80

Faktycznie, racja, ale nie straci na tym CAPCOM a wydawca, i w tym przypadku UBISOFT, jeżeli wychodzi na PC :)

użytkownik usunięty

A tak nie jest....więc i tak wydawcy dostaną po dupie ;)

To wersja na PS3. Ale chodzi też o dobrą opinię PL w oczach reszt świata. Poza tym mogą sie na nas wkurzyc i narzucić póżniejsze terminy premier

użytkownik usunięty
Turkisz80

Tak myślałem że na PS3 i na razie tylko wyjdzie na PS3....po premierze już na pozostałe platformy,
a wkurzenie na Polskę bo opóźnia tak ważne wydarzenie chyba nie w sposób się dziwić....

Dystrybucja zawsze daje dupy. Powinni zgrać premierę gry z premierą filmu co do dnia, aby produkcję zrobiły sobie nawzajem reklamę. Ja mieszkam w UK wiec grę będę miał 2.10 czyli w dzień premiery:)

użytkownik usunięty
Turkisz80

Dokładnie, świetny były z tego pomysł, ale nie wszystko się tak da załatwić, gra bodajże w Polsce dopiero 12,
a coś już słyszałem ze nie dotrwa do tego dnia, bo rzekomi odbiory stwierdzili że ma już kupę błędów, właśnie dlatego że wypuścili kilka płytek na PS3 przed premiera, to był błąd, bo już niszczy to opinię przyszłych posiadaczy, a film i gra na pewno nie zleją się w tym samym dniu premiery. Szkoda.

grałem w demo i nie jest taka zła, aczkolwiek rozgrywka przypomina bardziej Raccoon city operation niż RE5

użytkownik usunięty
Turkisz80

Ja też grałem w demo, czekam na podstawkę, ale faktycznie gra nie nawiązuje do poprzedniej części, aczkolwiek jest podobnie do ORC....może tylko dlatego że jest zaraz po niej :)
ale jedno jest pewne, fabuła nie zmienia się od pierwszych części RE....no może trochę zmian :)

polecam Resident evil damnation. Miły wstęp do gry:)

użytkownik usunięty
Turkisz80

RE D ?.....Dzięki wielkie za polecenie, szukałem w głowie tej części bo jakoś ją pominąłem :)