PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714351}
8,0 11 tys. ocen
8,0 10 1 10563
Rise of the Tomb Raider
powrót do forum gry Rise of the Tomb Raider

Z tego to co czytam to ta część nie wyjdzie na PC tak?
Chcę się upewnić bo być może wyjdzie, ale z jakimś opóźnieniem.

ciekawy_nick

Ma wyjść ale daty jeszcze nie podali pewnie z rok ponieważ xbox musi na siebie zarobić....

wort801

Bardzo mnie cieszy ta informacja. Dzięki :)

wort801

Z powodu braku tej gry na PC Xbox ucierpiał wizerunkowo. To jedyny powód dla którego być może zobaczymy grę na PC w późniejszym czasie. Początkowo miała być tylko na konsole.

RadoslawKamil

Jak wydanie jednej z najciekawiej zapowiadającej się gry roku w formie exclusive`a, może negatywnie wpłynąć na wizerunek Xboxa?!?

los7

Bo wychodzi na to, że Microsoft ma tak suabe (specjalny błąd) wyniki, że musi załatwiać sobie exclusive'y, żeby ludki kupowały xboxy, żeby pograć w takie cuda jak Tomb Raider

Przynajmniej tak wnioskuję d;

ocenił(a) grę na 6
RadoslawKamil

a wiadomo czy wyjdzie na ps4 ? bo skoro na pc to na ps też powinno.

ciekawy_nick

Na szczęście będzie. Ale prawdopodobnie w święta 2016 roku.

steamlad_96

Kolejny rok czekania.

Ofeflia

Nom. Też się niecierpliwię.:(

steamlad_96

Pod każdym newsem na fb jest takie niezadowolenie i wypominanie ich decyzji, że niemożliwym jest aby gra nie wyszła na PC - jednakże czekać trzeba :/

steamlad_96

To na razie spekulacje, ale może sobie pogramy :)

h t t p : / / www . l a r a c r o f t . pl /

ocenił(a) grę na 10
Ofeflia

na encyklopedii gier też pisze że będzie na PC-ta.Po świetnym trailerze nie mogę się doczekać.Kupiłam nową grafikę do kompa by móc pograć w fajne nowe gry.

basiula9

Ja się nie znam na takich rzeczach ale chyba też będę musiała zrobić coś z moim pecetem :)

ocenił(a) grę na 10
Ofeflia

Ja też się nie znam, na szczęście mam starszego brata który wszystko wie.Nowe gry są tak wymagające że trzeba mieć po prostu lepszy sprzęt.

ocenił(a) grę na 9
ciekawy_nick

Moje pytanie jest następujące czy gra na pewno będzie na XBOX360 ? czy xbox sobie poradzi z nią?

ewelinkaaa7

Chyba tak, po roku od wypuszczenia na xboxa one, pewnie wyjdzie: (

ciekawy_nick

2016: http://pclab.pl/news64972.html

ocenił(a) grę na 10
ciekawy_nick

Gra pojawi się na PC w marcu przyszłego roku.

ocenił(a) grę na 9
ciekawy_nick

Mam nadzieje że też na PC-ta wyjdzie,bo poprzednia część była super. ;)

jazdowicz2666

No tak, ale teraz coś kręcą z tym Windows 10 :/

ocenił(a) grę na 9
Ofeflia

E tam ja mam windę 8.1 i wszystkie gry które wyszły śmigają mi jak burza,więc z tą też nie powinno być problemów. Przecież nie zrobią tej gry tylko pod windę 10. ;)

jazdowicz2666

Mam nadzieję ;) mi musi siódemka wystarczyć

jazdowicz2666

gra będzie na pc ale tylko na W10 i dopiero kilka miesięcy po premierze na Xone a na ps4 pod koniec 2016. Na konsole starej generacji też ma wyjść jednak nie wiem kiedy zresztą za tą wersję odpowiada inne studio.

ElTabasco

Tylko na W10? Sporo by ryzykowali.

Ofeflia

wydawcą jest microsoft i to oni wykładają kasę więc mogą robić z tym co chcą a chcą żeby wszyscy przesiedli się na ich nowy system czyli windows 10. Wszystko sprowadza się do DX12 którego na starszych windowsach nie ma ;/

ElTabasco

Nie dość, że na 100% nie wiadomo czy pecetowcy ze starszymi windowsami zagrają, to jeszcze i tak dziesiątka jest do bani :(

Ofeflia

Sam długo zwlekałem z przesiadką ale ciężko się oprzeć temu jak ten system świetnie i minimalistycznie wygląda. Microsoft przez na najbliższy rok na kilka mocnych tytułów którymi będzie promował W10 i xone więc aktualizacja systemu jest niestety nieunikniona ;/

ocenił(a) grę na 8
ciekawy_nick

Wyjdzie Premiera jest jak na dzień dzisiejszy w Kwietniu 2016

ocenił(a) grę na 8
elosidzej

dopiero w kwietniu?

ocenił(a) grę na 8
Chomik10

Tak, na PC wychodzi w Kwietniu 2016 :) ale dostaniemy lepszą grafikę itp.

ocenił(a) grę na 8
elosidzej

słyszałam że ma wyjść trochę wcześniej, styczeń lub luty, ale nwm

użytkownik usunięty
Chomik10

Raczej kwiecień.

ocenił(a) grę na 8

zobaczymy

użytkownik usunięty
Chomik10

Oglądam gameplay'a na YT i tam jest mowa o kwietniowej premierze na PC.

ocenił(a) grę na 8

spk