Z tego to co czytam to ta część nie wyjdzie na PC tak?
Chcę się upewnić bo być może wyjdzie, ale z jakimś opóźnieniem.
Z powodu braku tej gry na PC Xbox ucierpiał wizerunkowo. To jedyny powód dla którego być może zobaczymy grę na PC w późniejszym czasie. Początkowo miała być tylko na konsole.
Jak wydanie jednej z najciekawiej zapowiadającej się gry roku w formie exclusive`a, może negatywnie wpłynąć na wizerunek Xboxa?!?
Bo wychodzi na to, że Microsoft ma tak suabe (specjalny błąd) wyniki, że musi załatwiać sobie exclusive'y, żeby ludki kupowały xboxy, żeby pograć w takie cuda jak Tomb Raider
Przynajmniej tak wnioskuję d;
Pod każdym newsem na fb jest takie niezadowolenie i wypominanie ich decyzji, że niemożliwym jest aby gra nie wyszła na PC - jednakże czekać trzeba :/
na encyklopedii gier też pisze że będzie na PC-ta.Po świetnym trailerze nie mogę się doczekać.Kupiłam nową grafikę do kompa by móc pograć w fajne nowe gry.
Ja też się nie znam, na szczęście mam starszego brata który wszystko wie.Nowe gry są tak wymagające że trzeba mieć po prostu lepszy sprzęt.
Moje pytanie jest następujące czy gra na pewno będzie na XBOX360 ? czy xbox sobie poradzi z nią?
E tam ja mam windę 8.1 i wszystkie gry które wyszły śmigają mi jak burza,więc z tą też nie powinno być problemów. Przecież nie zrobią tej gry tylko pod windę 10. ;)
gra będzie na pc ale tylko na W10 i dopiero kilka miesięcy po premierze na Xone a na ps4 pod koniec 2016. Na konsole starej generacji też ma wyjść jednak nie wiem kiedy zresztą za tą wersję odpowiada inne studio.
wydawcą jest microsoft i to oni wykładają kasę więc mogą robić z tym co chcą a chcą żeby wszyscy przesiedli się na ich nowy system czyli windows 10. Wszystko sprowadza się do DX12 którego na starszych windowsach nie ma ;/
Nie dość, że na 100% nie wiadomo czy pecetowcy ze starszymi windowsami zagrają, to jeszcze i tak dziesiątka jest do bani :(
Sam długo zwlekałem z przesiadką ale ciężko się oprzeć temu jak ten system świetnie i minimalistycznie wygląda. Microsoft przez na najbliższy rok na kilka mocnych tytułów którymi będzie promował W10 i xone więc aktualizacja systemu jest niestety nieunikniona ;/