PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714351}
8,0 11 tys. ocen
8,0 10 1 10563
Rise of the Tomb Raider
powrót do forum gry Rise of the Tomb Raider

Czy ktoś się orientuje czy DLC, a są ich chyba trzy, będą też dostępne w wersji PC

remik23

Będą w edycji Rise of the Tomb Raider - Digital Deluxe Edition masz pierwszą część gry i przepustkę sezonową czyli dostaniesz wszystkie dodatki ;] Niestety ta wersja kosztuje aż 78€. I to tylko cyfrowo przez steam nie wiem czy wersja pudełkowa będzie zawierać przepustkę.

ElTabasco

Mam pierwszą część, ale przepustki sezonowej nie mam

remik23

chodziło mi o to że Rise of the Tomb Raider - Digital Deluxe Edition będzie zawierał pierwszą część i dodatki.

ElTabasco

No tak jakiś strój, jakaś skórka i coś tam jeszcze, ciekawe jak wygląda sytuacja z tym dodatkiem Baba Yaga, czy bedzie trzeba ja dokupić oddzielnie

remik23

Rise of the Tomb Raider Digital Deluxe Edition zawiera pełną wersję gry oraz przepustkę sezonową.

Przepustka sezonowa do Rise of the Tomb Raider zawiera wiele funkcji, które rozszerzą twoją kampanię dla jednego gracza i pozwolą rywalizować ze znajomymi. W trzech głównych dodatkach przetrwasz ekstremalne warunki w Endurance Mode, zwiedzisz nowy grobowiec, skrywający starożytne okropieństwa, w Baba Yaga: The Temple of the Witch oraz będziesz walczyć z kolejnymi falami zainfekowanych drapieżników w Cold Darkness Awakened. Do tego stały przydział strojów, rodzajów broni i Expedition Cards – dostarczanych przez cztery miesiące od dnia premiery. Dzięki nim możesz personalizować postać, rozszerzać świat gry i wyruszać na nowe przygody ze znajomymi.

Możesz też kupić samą grę i przepustkę sezonową kupić odzielnie

ElTabasco

ciekawe jak będzie wyglądać cenowo ta przepustka

remik23

27euro

remik23

bez znaczenia czy kupisz oddzielnie czy nie bo cena będzie wyglądać podobnie.

ElTabasco

no tak