PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714351}
8,0 11 tys. ocen
8,0 10 1 10521
Rise of the Tomb Raider
powrót do forum gry Rise of the Tomb Raider

a kiedy na peceta nie dadzą na pc to zjebią serię całkowicie

ocenił(a) grę na 9
muminek4

Sami sobie będą winni.Banda debili i ignorantów.Mam w oryginale każdą część.Każdą przeszedłem A teraz będzie pierwsza w którą nie zagram.Nie mam zamiaru kupować konsoli specjalnie pod jedną grę...

muminek4

https://www.change.org/p/square-enix-and-crystal-dynamics-rescind-the-arrangemen t-to-publish-rise-of-the-tomb-raider-exclusively-on-xbox-one-2

Tu jest petycja do podpisania. 10 października zostanie wręczona w sprawie wydania RotTR na PS4 i PC. Brakuje 191 głosów.

Ofeflia

Przecież twórcy mówili ,że wyłączność tomb raidera na xboxa jest tylko czasowa, rok po premierze na xboxa wyjdzie na inne platformy.

Poza tym nie pamiętam gry która wyszła tylko na xboxa a za kilka lat/miesięcy nie pojawiła się na PC.

mich145

Jest dużo gier, które nie zostały wydane na PC, np. The Last of Us czy Beyond dwie dusze. Jest ich cała masa - chyba że miałeś na myśli TR.

Ofeflia

To są gry pod ps3 i ps4, one nigdy nie wyjdą na PC, Microsoft ma ten dziwny zwyczaj wydawania tak zwanych ''exclusive'' na PC.

mich145

Tak, niestety wiem. Szkoda bo to są dwie gry, w które bardzo chciałabym zagrać.
Jeśli zaś chodzi o Microsoft to nie dziwię się, że gracze pozostają w niepewności bo oni strasznie kręcą i tak naprawdę nie było jeszcze jasnych informacji na temat kiedy dokładnie ukażą się wydania na pozostałe platformy.