z ciut lepsza grafiką, większymi możliwościami.
miałem na xboxa ale przeszedłem i sprzedałem :P
Przeszedłem tą grę z tydz.temu gra mi się bardzo spodobała grałem w nią ok.30 godz. a wbiłem dokładnie 81% więcej już niewycisne.Niektóre podmisje wydają mi się trochę za trudne np.insurance,dość trudne też było destruction derby jedynie udało mi się 2/6.Ale większość podmisji była całkiem spoko i do zaliczenia.
Zgadzam się,lepsza od sa,zabawniejsza(w.g mnie),z lepszą muzyką i możliwościami :-).Dawno się tak przy grze nie bawiłem jak przy SR 2 .
Ja bym to nazwał bardziej ulepszonym GTA3. San Adreas ma mapę tak wypełnioną easter egg'ami że to się w pale nie mieści. Podczas gdy mapa w SR2 to po prostu... mapa. fabularnie jest dobrze, ale bez rewelacji. Sama grafika wygląda raczej na podrasowaną z GTA3, ogólnie jest kiepska ale przecież grafika to czynnik najmniej istotny.
Największą wadą tej produkcji jest optymalizacja. SR3 chodzi mi na full detalach w miarę płynnie, SR2 tnie mi czasem na najniższych... k***a mać, co jest z tą grą nie tak? -,-
Wielki plus za soundtrack. Nie jest to co prawda ten kunszt Rockstar'a ale i tak poziom jest niezwykle wysoki. Dialogi też są bardzo dobrze napisane. Fajne jest również to że zawsze mamy wybór którą misję chcemy wykonać.
"SR2 tnie mi czasem na najniższych... k***a mać, co jest z tą grą nie tak? -,- "
Zła optymalizacja po przejściu z konsoli ;P tu się zgodzę
Co do grafiki to bym prędzej powiedział że jest uboższą wersją tej z gta IV
Ta gra jest tym co było w pierwszych gta, vice i częściowo w san andreas a czego zabrakło w IV .
Jezusa w garniaku, rozwalającego kolejnych grzeszników... tego nic nie przebiję. Aż kupię część trzecią, skoro staniała do 40 zł.
GTA to cienizna w porównaniu do SR2.
SR2 kupowałem zachęcony pozytywnymi recenzjami chociaż zazwyczaj nie gustuję w tego typu grach. SR2 okazała się jednak strzałem w przysłowiową 10. Jest napakowana akcją, ma wciągającą fabułę, ciekawe postacie i zróżnicowane zadania. Do tego plus dla CD Projekt za tłumaczenie, trzyma klimat a jednocześnie jest robione z lekkim przymrużeniem oka. To wszystko jest okraszone świetną grafiką. Gra jest naprawdę warta polecenia.
ps.
ach ta wspaniała Shaundi i genialnie podłożony pod nią głos przez Elizę Dushku ... REWELACJA :)
Daję tej grze 8/10 tj. -2 pkt za nagminne błędy ... wieszanie się naszych kompanów na przeszkodach i nie wyregulowaną głośność w filmach (raz cicho a raz bębenki pękają).
Tak,optymalizacja,wszyscy marudzą że gra jest źle z optymalizowana.Jak jest u cb ?
Dlatego ci się tnie bo jest robione pod "stery" nvidii i jeśli masz radka to ci się będzie czasami ciąć. Ja mam zajebistego radka HD i mi się tnie czasami na dymach, cieniach i gdy deszcz pada.
Nie wiem co ludzie mają z optymalizacją.Miałem kompa na prawdę słabego na nasze czasy a gra hulała na najwyższych detalach bez przycięć.
... i właśnie dlatego gra hulała ci na najwyższych detalach bez przycięć. Ja mam Radeona (odpowiednik GT 260) i gra mi się czasami przycinała :(
ze niby 2 gb ramu to mało? ku.rw.a....jak dla crysisa jest to ilosc wystarczajaca...a saints row 2 ma problemy...zje.an.a optymalka i tyle
to co jest nie tak??Samochód lata jak po***bany,grafa taka se...ale co ztym modelem jazdy do uja!!!!!!!!!!!