PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606673}
7,0 2,9 tys. ocen
7,0 10 1 2886
Saints Row 2
powrót do forum gry Saints Row 2

z ciut lepsza grafiką, większymi możliwościami.
miałem na xboxa ale przeszedłem i sprzedałem :P

użytkownik usunięty
Ozzy779

Przeszedłem tą grę z tydz.temu gra mi się bardzo spodobała grałem w nią ok.30 godz. a wbiłem dokładnie 81% więcej już niewycisne.Niektóre podmisje wydają mi się trochę za trudne np.insurance,dość trudne też było destruction derby jedynie udało mi się 2/6.Ale większość podmisji była całkiem spoko i do zaliczenia.

ocenił(a) grę na 10

ja już mam the third na ps3.
Dali darmową kopię dwójki, więc jam uradowany ^^

ocenił(a) grę na 9
Ozzy779

Zgadzam się,lepsza od sa,zabawniejsza(w.g mnie),z lepszą muzyką i możliwościami :-).Dawno się tak przy grze nie bawiłem jak przy SR 2 .

ocenił(a) grę na 6
Ozzy779

Ja bym to nazwał bardziej ulepszonym GTA3. San Adreas ma mapę tak wypełnioną easter egg'ami że to się w pale nie mieści. Podczas gdy mapa w SR2 to po prostu... mapa. fabularnie jest dobrze, ale bez rewelacji. Sama grafika wygląda raczej na podrasowaną z GTA3, ogólnie jest kiepska ale przecież grafika to czynnik najmniej istotny.

Największą wadą tej produkcji jest optymalizacja. SR3 chodzi mi na full detalach w miarę płynnie, SR2 tnie mi czasem na najniższych... k***a mać, co jest z tą grą nie tak? -,-

Wielki plus za soundtrack. Nie jest to co prawda ten kunszt Rockstar'a ale i tak poziom jest niezwykle wysoki. Dialogi też są bardzo dobrze napisane. Fajne jest również to że zawsze mamy wybór którą misję chcemy wykonać.

ocenił(a) grę na 9
KinoManiack

"SR2 tnie mi czasem na najniższych... k***a mać, co jest z tą grą nie tak? -,- "

Zła optymalizacja po przejściu z konsoli ;P tu się zgodzę
Co do grafiki to bym prędzej powiedział że jest uboższą wersją tej z gta IV

ocenił(a) grę na 9
klaczek20

a mimo grafiki bije GTA IV na głowę w jeśli chodzi o grywalność

ocenił(a) grę na 9
NazNaz

Ta gra jest tym co było w pierwszych gta, vice i częściowo w san andreas a czego zabrakło w IV .

ocenił(a) grę na 9
klaczek20

Zabrakło humoru ^^

ocenił(a) grę na 10
NazNaz

Jezusa w garniaku, rozwalającego kolejnych grzeszników... tego nic nie przebiję. Aż kupię część trzecią, skoro staniała do 40 zł.

ocenił(a) grę na 8
Ozzy779

GTA to cienizna w porównaniu do SR2.

SR2 kupowałem zachęcony pozytywnymi recenzjami chociaż zazwyczaj nie gustuję w tego typu grach. SR2 okazała się jednak strzałem w przysłowiową 10. Jest napakowana akcją, ma wciągającą fabułę, ciekawe postacie i zróżnicowane zadania. Do tego plus dla CD Projekt za tłumaczenie, trzyma klimat a jednocześnie jest robione z lekkim przymrużeniem oka. To wszystko jest okraszone świetną grafiką. Gra jest naprawdę warta polecenia.

ps.
ach ta wspaniała Shaundi i genialnie podłożony pod nią głos przez Elizę Dushku ... REWELACJA :)

Daję tej grze 8/10 tj. -2 pkt za nagminne błędy ... wieszanie się naszych kompanów na przeszkodach i nie wyregulowaną głośność w filmach (raz cicho a raz bębenki pękają).

ocenił(a) grę na 9
tomucho77

A optymalizacja ? :)

ocenił(a) grę na 8
klaczek20

Optymalizacja ?

ocenił(a) grę na 9
tomucho77

Tak,optymalizacja,wszyscy marudzą że gra jest źle z optymalizowana.Jak jest u cb ?

ocenił(a) grę na 8
klaczek20

Dlatego ci się tnie bo jest robione pod "stery" nvidii i jeśli masz radka to ci się będzie czasami ciąć. Ja mam zajebistego radka HD i mi się tnie czasami na dymach, cieniach i gdy deszcz pada.

ocenił(a) grę na 9
tomucho77

Na nowym kompie nie mam problemów z grą,na starym to był koszmar :P

ocenił(a) grę na 10
klaczek20

Nie wiem co ludzie mają z optymalizacją.Miałem kompa na prawdę słabego na nasze czasy a gra hulała na najwyższych detalach bez przycięć.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

Zapewne na grafice nvidii ...

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

Ge force gt 240.

ocenił(a) grę na 8
JackRobertkokos

... i właśnie dlatego gra hulała ci na najwyższych detalach bez przycięć. Ja mam Radeona (odpowiednik GT 260) i gra mi się czasami przycinała :(

tomucho77

ja mam geforca a i tak mi gra tnie...i nie z powodu kompa. co to to nie

ocenił(a) grę na 8
The_Fallen

A ile masz ramu?

The_Fallen

jakos gre niby przelazłem ale momentami nie fajnie cięło. Na szczescie czasami było bardzo płynnie

ocenił(a) grę na 8
The_Fallen

Mało pewnie dlatego.

tomucho77

ze niby 2 gb ramu to mało? ku.rw.a....jak dla crysisa jest to ilosc wystarczajaca...a saints row 2 ma problemy...zje.an.a optymalka i tyle

ocenił(a) grę na 8
The_Fallen

W tej grze ram odpowiada za wczytywanie miasta, ruchu ulicznego, ludzi i reszty.

tomucho77

to co jest nie tak??Samochód lata jak po***bany,grafa taka se...ale co ztym modelem jazdy do uja!!!!!!!!!!!

Ozzy779

Mi ta gra kojarzyła się zawsze z parodią GTA - i to wyjątkowo nieudaną. Na siłę pseudo-śmieszną, absurdalną i kreskówkową. Trzeba jej jednak oddać, że jest dwa razy lepsza od SR3 (to dopiero jest tragedia).