Niech nie rusza tego zje...banego gó...wna, skur...wysyństwa, dziadostwa, kur...estwa. No ku...rwa jak mam przejść finał, bądź mądry i wyłącz 3 generatory na koniec, choćby ch..uj na ch...uju stawał to się nie da tego zrobić. Gra pójdzie w pi...zdu do kosza przed zakońćzeniem. Chcecie dostać nerwicy, kur...wicy czy innego chu...jostwa to grajcie, jak nie to odradzam, fabuła też z dupy, kosmici... pfff... równie dobrze mogła nie powstawać ta część.
Jesteś kiepski, bo ja nie miałem z tym żadnych problemów, a nie jestem żadnym pro graczem. Fabuła ma być z dupy! O to tu właśnie chodzi. O czystą rozrywkę, bez silenia się na realizm. Zrzucasz na grę winę za to, że nie umiesz grać.
Umiem grać i ogarniałem gry trudniejsze, to było po prostu durne i zje.b...ane, trójeczka była świetna i też miała fabułe bez sensu i była nastawiona na rozrywke a jednak grało się w nią świetnie, w dwojkę zresztą też a czwórka, no cóż, śmieć.
No to dlaczego ja miałem 0 problemów? Ani na chwilę się w grze nie zawiesiłem! W takim razie to problem z Twoim graniem, a nie z grą.