Z tego co widziałem na pierwszym zwiastunie,wynika że gra będzie dużo bardziej "nienormalna"
niż "the third" .
Kosmici,super moce ...
O ile w 3 można było przełknąć wielkie fioletowe ... <wiadomo> ,to tutaj Violation trochę za daleko
pojechało.
Boje się że "miodność" jaką dawała poprzednia część zostanie zaprzepaszczona,co się przełoży
na słabą sprzedasz i późniejsze plany odnośnie 5 .
Koch Media kupiło po upadku THQ (FOREVET THE BEST!!!) praktycznie gotową grę,która miała
być samodzielnym dodatkiem .
Wprawdzie kupie choćby w ciemno,ale boje się o dalsze los Świętych .
Myślę, że nie będzie źle. W DLC "The Trouble With Clones" do Saints Row 3, jest misja, w której ma się super moce. Całą przechodziłem ciesząc się jak dziecko. Jeśli tak będzie wyglądało Saints Row 4 (a wydaje się, że to będzie wyglądać jeszcze lepiej), to grywalnością przebije nieśmiertelną trójkę. Nie przesadzam.
Szczerze ? Chodzi cholernie chugowo,ale to wersja konsolowa wiec... zobaczymy w sierpniu :)
Dokładnie! :) Ale mam tempo odpowiedzi...
Gra zapowiada się cudnie. Ja właśnie zacząłem przygodę z "The Third". Jak na razie, bawię się świetnie!
http://gamezilla.komputerswiat.pl/recenzje/2013/8/recenzja-saints-row-iv,2#conte nt
Gra prezentuje się słabiutko...
Gra dostała 90/100 od PC Gamera i ta ocena jest bardziej "rzetelna"niż płaczki gamezilli :P
Inne oceny
AtomicGamer - 9/10
Gamer Limit - 9/10
Machinima - 9/10
Digital Spy - 4/5
GameSpot - 7,5/10
Game Informer - 8,5/10
Playstation Official Magazine UK - 6/10
Official Xbox Magazine Uk - 9/10
Grałeś czy tak pieprzysz od rzeczy ? Ja mam już 70% gry za sobą i mimo że tytuł nie jest ideałem to przypomniał mi po co w ogóle gry kupuje .
18 godzin totalnej,niczym nie zmąconej zabawy i śmiechu .
Dobra, gra ma przynosić frajdę. Mi się po prostu nie podoba, mimo iż nastawiłem się do niej dobrze po nie najgorszej trójce. Pozdrawiam.