PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607016}
7,3 1,8 tys. ocen
7,3 10 1 1790
Silent Hill 4: The Room
powrót do forum gry Silent Hill 4: The Room

Ale moim zdaniem to po prostu zmęczenie materiału u graczy

ocenił(a) grę na 6
Jakus

Wystarczy przeczytać recenzję, dla mnie gra nie była tak wybitna jak 3 poprzednie części autorzy chcieli trochę coś zmienić szkoda, że niestety na gorsze, brak status screena to dla mnie kpina i ograniczony bardzo "plecak" dobrze, że klimat nawet trzyma jako fan grę przeszedłem, a w nagrodę dostałem 30 sek ending eh

ocenił(a) grę na 3
IronBastard

Największa kpina to chyba tak oświetlone pomieszczenia, że aż latarki nie potrzeba było dawać bohaterowi. To ma być horror? To ma być SH? Jedyny dobry pomysł to pokój no i oczywiście muzyka Akiry. Reszta to marne nieporozumienie, które jest hańbą dla mistrzowskiej serii.

ocenił(a) grę na 7
Jakus

Dla mnie była gorsza dlatego że była o wiele trudniejsza, spora ilość nieśmiertelnych przeciwników utrudnia główkowanie nad zagadkami i przeszukiwanie lokacji, strasznie mnie to wnerwiało bo w poprzednich częściach przeciwnicy byli raczej bardziej dla klimatu niż jako bariera nie do przebicia. W 2 i 3 grałem bez solucji, co najwyżej zerknąłem raz czy dwa, a w 3 bez niej ciężko było grać, głównie właśnie przez te upierdliwe duchy. Nie przeszedłem jej do końca.