PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645870}
7,8 7,1 tys. ocen
7,8 10 1 7094
Sleeping Dogs
powrót do forum gry Sleeping Dogs
ocenił(a) grę na 10
ocenił(a) grę na 8
TetraHydroCannabinol

Rozumiem że to żart i bardzo mocny jak można te dwie gry z sobą porównywać obydwie są dobre ale GTA IV która została wydana 2009 roku i tak bije SD,a co dopiero GTA V.Ja GTA IV przeszedłem kilka razy i ani razu się nie nudziłem,a zachwycony SD byłem również bardzo ale grając drug raz gra mnie zaczęła czasami przynudzać bitki były super ale zwyczajnie się przejadły,a w GTA jest różnorodność więc ja bym zadał pytanie: Kto przebije poprzeczkę jaką twórcy GTA ustawili tworząc IV?

TetraHydroCannabinol

Nawet się nie ośmieszaj takimi stwierdzeniami ;]
Sleepings Dogs owszem jest grą całkiem fajną ale jest strasznie zacofana technicznie i nie wnosi absolutnie nic od siebie. System walki żywcem wyjęty z Batmana AA/AC, komórka, system ucieczki przed policją - GTA IV...itd. Model jazdy to drewno, grafika jak z przed 4-5 lat. Niestety SD nie pokazał nic czego bym wcześniej nie widział, liczne zaporzyczenia z innych gier ok ale nich to będzie chociaż lepiej zrobione. Najmocniejszą stroną gry jest scenariusz i klimat Hongkongu no i gra na dwa fronty, jako 'poczekajka' przed GTA V nadaje się idealnie.