Moce 6 daje za swietny 2akt.Pierwszy akt jest slaby ,nijaki .Drugi akt ma miejscami klimat
Homefront ktory jest bardzo dobrym szpilem ,mimo ze graficznie jest srednio.
To fakt gra ma swoje za i przeciw ale mocne 6 to dobra ocena. Czasami zastanawiam czy nie dał bym 6,5 -7 bo dochodzą nowe poprawki i mam nadzieję że gra będzie w niektórych momentach poprawiona
Czyli CI stara się by poprawić i urozmaicić nam grę. Więc nie ma co narzekać bo w sumie to mogli by olać temat i robić dalej swoje
Stara się dodaje poprawki oraz jest w trakcie wprowadzania dx11 ale jeszcze nie chcą żadnych szczegółów ujawnić, ale można powiedzieć że praca wre :)
Do nieba nie chodzę bo jest mi nie po drodze, a w snipera to zagram kiedy się tylko da i kiedy jest czas dla zabawy i dla otoczenia :)
Wiesz nie zgodzę się co do pierwszego aktu bo np: kościół i jego otoczenie jest bardzo ładnie wykonane ciekawie także jest na samym początku gdy chce strzelić do gościa a spoter przerywa akcje a już spust naciskałem. Mimo wszystko grafika jest ładna oczywiście ktoś powie że są ładniejsze ale to i we wszystkim można powiedzieć ten samochód jest ładny a le są lepsze oczywiście że są. Akt pierwszy jak i reszta jest ładnie wykonana na kolana nie powala ale przyjemnie mi się grało