PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625040}
6,3 1,7 tys. ocen
6,3 10 1 1709
Sniper: Ghost Warrior 2
powrót do forum gry Sniper: Ghost Warrior 2

Mocne 6

ocenił(a) grę na 6

Moce 6 daje za swietny 2akt.Pierwszy akt jest slaby ,nijaki .Drugi akt ma miejscami klimat
Homefront ktory jest bardzo dobrym szpilem ,mimo ze graficznie jest srednio.

cureman

To fakt gra ma swoje za i przeciw ale mocne 6 to dobra ocena. Czasami zastanawiam czy nie dał bym 6,5 -7 bo dochodzą nowe poprawki i mam nadzieję że gra będzie w niektórych momentach poprawiona

ocenił(a) grę na 6
ModyPolok

Dzis doszly nowe dwie gratisowe mapy i nowe tryby gry (xbox live )

cureman

Czyli CI stara się by poprawić i urozmaicić nam grę. Więc nie ma co narzekać bo w sumie to mogli by olać temat i robić dalej swoje

ModyPolok

Stara się dodaje poprawki oraz jest w trakcie wprowadzania dx11 ale jeszcze nie chcą żadnych szczegółów ujawnić, ale można powiedzieć że praca wre :)

cureman

Także uważam że za grafikę, grywalność i ładnie wyglądające otoczenie mocna ocena 6 się należy

Kuncfot

Do nieba nie chodzę bo jest mi nie po drodze, a w snipera to zagram kiedy się tylko da i kiedy jest czas dla zabawy i dla otoczenia :)

cureman

Wiesz nie zgodzę się co do pierwszego aktu bo np: kościół i jego otoczenie jest bardzo ładnie wykonane ciekawie także jest na samym początku gdy chce strzelić do gościa a spoter przerywa akcje a już spust naciskałem. Mimo wszystko grafika jest ładna oczywiście ktoś powie że są ładniejsze ale to i we wszystkim można powiedzieć ten samochód jest ładny a le są lepsze oczywiście że są. Akt pierwszy jak i reszta jest ładnie wykonana na kolana nie powala ale przyjemnie mi się grało

ocenił(a) grę na 6
cureman

racja, drugi akt jest kapitalny

vince25xx

Mogę się z wami zgodzić że drugi akt jest najładniejszy, natomiast Tybet jak i pierwszy akt dużo nie odstaje od całości.