PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625040}
6,3 1,7 tys. ocen
6,3 10 1 1709
Sniper: Ghost Warrior 2
powrót do forum gry Sniper: Ghost Warrior 2

Co powiecie na temat Multiplayer-a

Plusy

+ ładne mapki (w sensie wyglądu)
+ Ciekawe chowanie się w najróżniejszych miejscach na mapie
+ Wybór broni
+ możność walki wręcz
+ odbłysk lunetki zdradzający pozycję

Minusy

- mało map
- małe mapy (powinny być takie że mogę ściągnąć gościa z przynajmniej 1000 m)

ocenił(a) grę na 7
ModyPolok

mało trybów gry!

omnipop

Nie sądzisz że grupa snajperów będzie przejmować flagi i atakować bo to by była jakaś wielka pomyłka
ma dwa tryby które powinny być i tyle

ModyPolok

Zgadzam się że śmiesznie by wyglądało przejmowanie flag przez np 10 kolesi ubranych w liście :P Team DM oraz DM jest dość ciekawe fakt faktem trzeba się przestawić z dynamiki rozgrywki którą przekazują inne tytuły ale cały czas należy to podkreślać iż jest to Snajper a nie marine

Reager

I oto chodzi fakt że nie potrafiłem na początku się przestawić ale po jakimś czasie już mi się udawało a fakt tego że gościa nie da się tak łatwo zaóważyć mnie na początku denerwowało dostajesz strzała i ch.. wie skąd ale po dłuższym wyszukiwaniu dałem rade (a kule świstały między głową) osobiście mi się spodobał multi

ModyPolok

Fakt faktem miałem na początku takie zaciągi na rambo ale szybko zostały zgaszone przez kilku snajperów gdyż pomiędzy stronami jest mało przejść.
Była taka rozgrywka w której udało mi się przedostać i ściągać ludzi nożem bardzo fajne uczucie :)

Reager

he najlepsze jest jak się nad kimś stoi z nożem i czekasz gapisz się na niego on strzela i nagle BUM nożyk w plecach i tylko czytasz wtf.?? hehe mało serwerów i mało tych mapek z dużymi odległościami ale ogółem jest OK

ModyPolok

Serwery są dostępne a do tego można także samemu sobie serwer postawić także nie ma z tym problemu.
Kiedyś stałem za kolesiem jakieś 3 min i się nie skumał jak macham nożem za jego plecami chociaż jak oglądałem trolowanie na battlefield 3 że koleś za sniperem wisiał w zawisie Apache a tamten go nie słyszał to już mnie chyba nic nie zdziwi.
Mapki z tego co wiem już są 4 także się to rozwija i mam nadzieje że będzie więcej tych mapek.

Reager

To fakt że ludzie czasami to straszne nooby nie twierdzę że jestem super. Co do gry Bardzo mi się podoba mapka co masz dwa budynki na przeciw siebie bo możesz przejść do drugiego i golić ludzi nożykiem fajna zabawa w tej samej planszy jest fajna zmyłka świeci się światło w niektórych oknach i jak snajper siedzi to w tedy nie widać jego błysku lunetki

ModyPolok

tak wiem że widać światełko jednakże trzeba uważać gdzie się wychylasz bo możesz być ściągniętym bardzo szybko, a pozycji do snajpienia jest dużo dzięki dość rozbudowanym mapkom

Reager

Polecam poszukać ponieważ jest możliwość znalezienia dodatków do sniperea 2 w postaci strojów do multika oraz dodatkowych skórek do broni wygląda naprawdę super Ci ładnie dopracowało te bronie

Reager

Fakt system strzelania jak i bronie są z dużą dbałością wykonane na multiku jest czasami rzeźnia mimo że jest mało osób na serwerze natomiast polecam snipera jak i singla + dlc tak i multi im więcej graczy wejdzie tym lepsza zabawa będzie

ModyPolok

Wyszła poprawka poprawiająca kilka błędów między innymi w multi, lan polecam sprawdzić.

Reager

Nie tylko naprawić a zagrać po multiku gdyż gra się super jest bardzo dużo zabawy. A jak ktoś się trafi lub ekipa się trafi to strzały lecą nie wiadomo skąd naprawdę polecam

ModyPolok

Serwery nadal są i nadal jest na nich całkiem przyjemna aczkolwiek specyficzna gra, z tym chowaniem się też jest ciekawa rzecz gdyż ja kiedyś schowałem się blisko snipera przeciwnika i ściągałem jego ziomków strzelając z sniperki aż się zaczeli zastanawiać czy to nie on zabija swoich :)
Ma to swoje przyjemne chwile :)

ModyPolok

Map może nie jest za wile ale grywalność i zabawa na tych mapach jest przednia przekonuje się o rym za każdą rozgrywką, polecam także się przekonać na własnej skórze

Kuncfot

Nie mogłem przez pewien czas skorzystać z komputera i pograć ale teraz jak już wróciłem włączyłem snipera i ubawiłem się strasznie przez te kilka chwil przyznam że brakowało mi takiej zabawy i aktualizacje załapałem jakąś

Reager

To prawda CI aktualizuje co jakiś czas Snajpera to multika a to grafikę więc nie zapomnieli o nas a z tego co widziałem na innym portalu jak ludzie się kłócą to jakiś Mariusz City obserwuje i pisze że jest z CI games. Nie ma źle nie spotkałem się jeszcze z obserwatorami np: przy BF-ie czy crysisie itd