PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625040}
6,3 1,7 tys. ocen
6,3 10 1 1709
Sniper: Ghost Warrior 2
powrót do forum gry Sniper: Ghost Warrior 2

Za całe soczyste 70 zł... Się zobaczy co to jest, chociaż przyznam się że chciałem tą grę kupić przez koszulkę! :D Ale jeszcze do tego dojdę, w końcu lubię te snajperskie klimaty. Nie tak jak w Call Of Duty... te qiuck scope czy innego gówna. "Wymierz, wyceluj, strzel"
I czy to prawda że na traektorię pocisków wpływa wiatr i takie tam?

PolskiRain

Tak, to prawda :) Niestety gra jest troche krótka :(

Ale te Qiuck Scope w CoD nie jest złe, trzeba umieć :)

jakub172

Może nie jest złe ale wtedy gra nie posiada tego snajperskiego klimatu...
W sumie już mam a koszulka jest extra ale muszę dokupić nową kartę graficzną. Wiedziałem że muszę kupić na xbox'a! Mam kartę geforce 9400gt i na low strasznie mi ścina, grać się nie da. Możecie powiedzieć czy na tej wymaganej 8800 gt gra pójdzie na medium lub high? I czy przy tym będzie całkiem grywalna? Dodam też że strasznie mi wkurzyło potwierdzenie na steam. Szczerze nie nawidzę steama i używam go tylko dla gier valve...
Jeszcze 2 lata temu nie wiedziałem co to jest steam... a teraz gdzie się nie obejrze to trzeba go mieć...albo jeszcze większe g**** o nazwie origin...

ocenił(a) grę na 6
PolskiRain

Nie wiem co takiego złego jest w Steamie, świetna platforma, automatyczne aktualizacje, ciągłe usprawnienia...

waldeck

Osobiście także nie lobię takiego rozwiązania jak Steam i Orgine itd Wystarczy poczytać warunki. Jestem zwolennikiem Płytek i bardzo prawdopodobnie jak nie będzie Płytek to przestane grać w gry-NIESTETY:(

ocenił(a) grę na 6
ModyPolok

No ja dystrybucji cyfrowej też za bardzo nie lubię, jedyne gry jakie kupilem przez Steama to te które były tak mocno przecenione ze grzechem było nie skorzystać ( GTA Complete za 32 zł na przykład).

PolskiRain

Tak to prawda trzeba patrzeć na wiatr ale i też na masę snajperki co się z tym wiąże także pozycja w jakiej jesteśmy ma znaczenie tzn. gdy stoimy masa snajperki robi nam obciążenie na rękach i trzęsą się nam. gdy kucamy ręce są bardziej stabilne no i oczywiście gdy leżymy snajperka jest położona na ziemi i w ten sposób snajperka się nam nie trzęsie. Oczywiście gdy strzelamy na odległość większą celujemy inaczej jak na bliższą to samo tyczy się gdy strzelamy w górą czy w dół inaczej się ustawia strzał. Gdy się obracamy mamy np: wiatr z przodu gdy się już obrócimy mamy go z boku lub z tyłu. Tyle aspektów które ja osobiście odczułem
A no i przyciąganie ziemskie także ma znaczenie ale niestety w niewielkim stopniu