PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611299}
6,1 2,6 tys. ocen
6,1 10 1 2581
Sniper: Ghost Warrior
powrót do forum gry Sniper: Ghost Warrior

Słaba. Muszę przyznać, że na parę misji się nawet wciągnąłem...Ale na tym koniec dobrego.
Podczas samouczka Myślałem-W co ja do cholery jasnej gram?! No grafika jakby malowało ją
6-letnie dziecko (A grę posiadam na PS3) i wgl jakoś tak dziwnie się strzelało. Nie po to
wydałem 80zł więc grałem dalej. I 2/3 gry (A nie przeszedłem jej całej!) biegałem z Coltem i
zabikałem przeciwników sposobem ''Na Rambo'' (Świetna gra o snajperze w roli głównej).
Później kilka frustrujących misji gdzie strzelali do mnie NIEWIDZIALNI przeciwnicy (Brawo
panowie z City Interactive), oraz AI przeciwników (Co za debile). Kuleje również zbalansowanie
poziomu trudności .Jak już mówiłem 2/3 gry przeszedłem z mym wiernym pistoletem i
strzykawkami (To był banał)
ale potem np. misja z niewidzialnymi przeciwnikami. Masakra. Jest tu również bardzo mało
broni i jakoś w końcu odechciało mi się grać. Dziękuje za uwgagę, dobranoc.

ocenił(a) grę na 3
Szaqle

Gniot i zgadzam się z tym co napisałeś. Absolutnie szkoda mi czasu na takie tytuły, jak już grać to w coś przemyślanego, nawet jeśli wykonanego średnio. Na szczęście bardzo szybko połapałem się z czym w przypadku Snipera mamy do czynienia i przeszedłem góra 1/5 całości. Płyta z grą mogłaby wylądować w koszu, nie wierzę że znajdzie się kiedyś powód żeby próbować tego jeszcze raz.

ocenił(a) grę na 8
Muszrom

Jak sie grac nie umie to frustracja narasta panowie :). Ja na
ps3 dzisiaj skończyłem grę na najwyższym poziomie trudności miałem niewielkie problemy w niektórych misjach ale gra ogólnie jest dosyć łatwa.
Co do niewidzialnych przeciwników to też miałem na początku takie wrażenie ze tacy są.
Ale wystarczy grać nieco uważniej i oglądać się za siebie zawsze w końcu znajdziecie tego frajera co was ukatrupia z nienacka.
Jeśli chodzi o AI to rzeczywiście jest dosyć słabo ale gra ogólnie na plus. Ukończenie kampani sprawiło mi sporo frajdy . Naparzanie ze snajperki zawsze jest spoko. :)
Jednakże np taki Sniper Elite V2 jest trochę leprszy