PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644019}

South Park: Kijek prawdy

South Park: The Stick of Truth
2014
8,3 10 tys. ocen
8,3 10 1 10434
South Park: Kijek prawdy
powrót do forum gry South Park: Kijek prawdy

To będzie gra jakich nie było. Pal sześć GTA V, Call of Duty 49, nowego Hitmana czy co by w wśród gier nie wyszło - po nich wiadomo czego się spodziewać. A to - RPG na podstawie najlepszej i najbardziej pokręconej zarazem kreskówki świata - to jest tak pokręcony pomysł że aż nie można się doczekać by to zobaczyć. Poztsaje tylko mieć na dzieje że 1)gry nie zawieszą 2)wyjdzie faktycznie także na PeCety - inaczej byłbym zmuszony dla niej kupić konsolę:)

ocenił(a) grę na 8
tc1987

Chyba najbardziej wyczekiwana gra 2013 ; )
A poza tym zgadzam się, że nie wiadomo co się po tym spodziewać. Na pewno będzie ostro pokręcone i brutalne ! Trzeba w to zagrać.

skalar304

Zważ na to kiedy to napisałem kiedy jeszcze oficjalna data premiery miała przypaść w połowie grudnia. Nie mogłem do tego później się odnieść ponieważ po przeczytanie informacji o przesunięciu premiery dochodziłem do siebie przez kilka tygodni:). {pza tym wszystko pozostaje bez zmian i pozostaje mieć nadzieję że projekt zostanie ukończony - chociaż wątpię żeby Park i Stone nie wierzyli w powodzenie tego skoro tak mocno są zaangażowani w ten projekt.