PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612901}
6,7 121  ocen
6,7 10 1 121

Spellforce 2: Faith in Destiny
powrót do forum gry Spellforce 2: Faith in Destiny

Gra miała już wyjść w 2009 roku, później daty się ciągle zmieniały. Następnie w kolejce był lipiec 2011, a teraz wrzesień 2011. Zobaczymy. Ja wolę przejść SF: Zakon Świtu po raz... któryśtam.

Brannigan

Dziś wchodzę z nadzieją na Encyklopedię Gier (Gry-Online) i co widzę? Spellforce 2: Faith in Destiny -> PRACE WSTRZYMANE. Działają graczom na nerwach jak nikt inny chyba!!! Na prawdę miałem nadzieję już na ten wrzesień!

R.W.K.

Tak NAPRAWDĘ to prace wstrzymali kilka miesięcy temu. "Faith in Destiny" - Wiara w Przeznaczenie. Uwierzmy, że może kiedyś ta gra będzie wydana. Albo będzie rekordzistką, ludzie będą grali w SF, a Duke Nukem: Forever się schowa.

R.W.K.

Ja jestem z tego powodu niesamowicie zrozpaczony... :|

Gandalf777

No ja również, najpierw narobią człowiekowi nadziei, a później.... :(

R.W.K.

ja też miałem nadzieję że obejrzę okładkę tej gry w większej skali i z bliska

nillvo

Wiem, że pewnie już wszyscy wiedzą, ale premiera jest planowana juz na 19 czerwca bieżącego roku (2012), pojawił się też filmik, ukazujący intro:
http://www.youtube.com/watch?v=Z6s-M7nIeGU&feature=player_embedded
czyli jest nadzieja, że w końcu pogramy w kolejną odsłonę tej wspaniałej gry!! :D

R.W.K.

Jak do tej pory się nie ukazała, to szczerze wątpię aby się jeszcze kiedykolwiek pokazała.. :C

Gandalf777

Nooo właściwie to się już ukazała, została wydana tego 19 czerwca, jednakże [chyba] jeszcze nie w Polsce.

R.W.K.

To wspaniale!
Ale mam pytanie. Nie znam za dobrze angielskiego, jest jakieś amatorskie spolszczenie do tego czy coś, bo nie wiem czy kupować.

Gandalf777

Też szukałem spolszczenia do tej gry, ale nie znalazłem, więc niestety na ten czas musimy zadowolić się wersją angielską :/