Gra miała już wyjść w 2009 roku, później daty się ciągle zmieniały. Następnie w kolejce był lipiec 2011, a teraz wrzesień 2011. Zobaczymy. Ja wolę przejść SF: Zakon Świtu po raz... któryśtam.
Dziś wchodzę z nadzieją na Encyklopedię Gier (Gry-Online) i co widzę? Spellforce 2: Faith in Destiny -> PRACE WSTRZYMANE. Działają graczom na nerwach jak nikt inny chyba!!! Na prawdę miałem nadzieję już na ten wrzesień!
Tak NAPRAWDĘ to prace wstrzymali kilka miesięcy temu. "Faith in Destiny" - Wiara w Przeznaczenie. Uwierzmy, że może kiedyś ta gra będzie wydana. Albo będzie rekordzistką, ludzie będą grali w SF, a Duke Nukem: Forever się schowa.
Wiem, że pewnie już wszyscy wiedzą, ale premiera jest planowana juz na 19 czerwca bieżącego roku (2012), pojawił się też filmik, ukazujący intro:
http://www.youtube.com/watch?v=Z6s-M7nIeGU&feature=player_embedded
czyli jest nadzieja, że w końcu pogramy w kolejną odsłonę tej wspaniałej gry!! :D
Nooo właściwie to się już ukazała, została wydana tego 19 czerwca, jednakże [chyba] jeszcze nie w Polsce.
To wspaniale!
Ale mam pytanie. Nie znam za dobrze angielskiego, jest jakieś amatorskie spolszczenie do tego czy coś, bo nie wiem czy kupować.