Z tą grą spotkałem się przypadkiem natknąłem się na nią w Empiku gdy kupowałem grę dla brata. Pierwsze wrażenie: w życiu o niej nie słyszałem - muszę w nią zagrać koniecznie. Po instalacji i krótkim samouczku przystąpiłem do właściwej gry. Nawet nie wiem kiedy zostałem pochłonięty przez konflikt 3 korporacji i floty cesarstwa. Kolejne starcia przynosiły coraz większą satysfakcję, zdobyczne działka i systemy cieszyły, a zarobione pieniądze (w grze wcielamy się w oddział najemników, tytułowych Gwiezdnych Wilków) z radością wydawałem na nowy sprzęt. Krótko mówiąć - gra wciąga jak bagno. O samej grze też nie można powiedzieć wiele złego: wymagające starcia (już na najniższym poziomie trudności gra potrafi zmusić do klikukrotnego wczytania quicksave'a), bardzo dobra grafika, niezły rozwój postaci, możliwość dowolnego uzbrajania myśliwców, nieliniowa fabuła (bywa, że od naszych decyzji zależy dalsza gra). Co do wad: miejscami nierówny poziom grafiki, denerwująca muzyka i głosy postaci, czasem wyrzuca na pulpit. Ale mimo tych paru błędów nie można się oderwać od komputera. Polecam!