PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809080}
5,7 713  ocen
5,7 10 1 713
Starfield
powrót do forum gry Starfield

Graficzna nuda, zła paleta barw, nudne otoczenie. Większości się to nie spodoba.

ocenił(a) grę na 3
doktor85

Sam jesteś nudny. Typowy troll...

doktor85

Większości się nie spodoba? Chłopie, skąd ty bierzesz te przypuszczenia. Już teraz przewidywana ocena na gry online to 8.0 / 10. Może poczekaj, pograj. Na pewno nie na premierę ale dwa miesiące po premierze można będzie coś powiedzieć. Po crunchu na pewno będzie wiele bugów

FantasyVision

Weź Vision się nie ośmieszaj, Bugthesda zwana również Betatesta to jest producent porażka i to już od czasu docenianego z jakiegoś nieznanemu logice powodu Skyrimowi. Dokładnie to samo co Morrowind, tylko z dodanymi modami tworzonymi przez lata od graczy. Nawet questy z modów kopiuj wklej. Pluję na Skyrima i całą twórczość Bethesdy, shit jakich mało dla graczy o najmniejszych możliwych aspiracjach.

FantasyVision

A za to jak napluli fanom Fallouta prosto w twarz, to powinni w piekle płonąć. Zrobili strzelankę z kultowego RPG. :D Bo jak inaczej nazwać grę w której połowie się uzyskuje maksymalny poziom. No strzelanka, idziesz i strzelasz bo już nic innego do roboty nie ma. Żałosne. A co do The Elder Scrolls, to grałem w Morrowinda dobre kilka lat, zmodowanego go miałem w cholerę i wiesz co wprowadziły dla mnie Oblivion i Skyrim? Nic. Całkowicie nic. Wszystko co w nich nowe, ukradzione z modów stworzonych przez graczy. Jazda po najmniejszej linii oporu, czytaj lenistwo, na maxa. 

doktor85

Specjalnie pożyczyłem klocka, pograłem 10gidzin i podziękowałem ech fajne te eksy zielonych xd